Boekenkasten en rekken

Er zijn 22 producten
Toont 1 - 22 van de 22 items
Toont 1 - 22 van de 22 items

De boekenkast is vaak het meubelstuk dat in een interieur een ereplaats inneemt, of het nu groot of klein is, het neemt een plaats in de decoratie in op dezelfde manier als een opbergmeubel. Hetzelfde geldt voor de boekenplank, dit meubelstuk, vaak dun, klein of imposant, zal uw boeken en decoratieve voorwerpen in de kijker zetten.

Meer ruimte nodig? Kies onze industriële boekenkasten en rekken

Bij BARAK 7, doen we de dingen niet half. Naast industriële consoles en dressoirs, ladenkasten, industriële buffetkasten of andere soorten industriële meubelen, bieden wij ook boekenkasten en rekken aan. Deze praktische opbergmeubelen kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in een woonkamer, hal of slaapkamer en bieden ruimte voor verschillende decoratieve voorwerpen, maar ook voor boeken of dvd's. U vraagt zich misschien af wat er zo interessant is aan industrieel ontwerp. Het is een volkomen legitieme vraag. Eenvoudig gezegd is het een origineel, vintage ontwerp dat de laatste jaren weer in de mode is gekomen.

Robuuste en betrouwbare materialen!

Een rommelig huis is een grote verspilling van ruimte. Dus als u uw kamers optimaal wilt benutten, kunt u het beste een beetje opruimen. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een boekenkast of een industriële rek? Dankzij onze meubelen zult u eindelijk ruimte kunnen besparen in uw huis, maar niet met zomaar een meubelstuk! Bij BARAK 7 bieden wij u kwaliteit gecombineerd met originaliteit in een uniek design. Al onze boekenkasten en legplanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals massief mango- of acaciahout en metaal. Deze materialen maken ze uiterst robuust en duurzaam. Onze industriële boekenkasten en rekken zijn ontworpen om lang mee te gaan en zullen u niet in de steek laten na een paar maanden gebruik. Integendeel, u mag verwachten dat ze nog vele jaren bij u zullen zijn!

Een breed assortiment industriële boekenkasten en rekken

Hoewel wij de nadruk leggen op kwaliteit en onze industriële meubelen in kleine hoeveelheden vervaardigen, vindt u hier een ruim assortiment industriële boekenkasten en rekken. Op die manier kunt u vrij het meubelmodel kiezen dat het best bij uw smaak en budget past. Dus in plaats van te eindigen met banale meubels die slechts een paar maanden meegaan, kiest u voor industriële kwaliteitsmeubels. Je zult er geen spijt van krijgen! Een boekenplank of een boekenkast kan ook een verstandige keuze zijn in een industriële loft sfeer. Een industrieel bureau, een metalen stoel, een dressoir van ruw hout of metaal en hout en je hebt een ruimte in vintage industriële stijl voor je interieur.

Bij BARAK 7, bieden wij niet alleen industriële boekenkasten en rekken aan. Wij hebben ook een ruim assortiment van diverse industriële meubelen die net zo trendy zijn. Het zou zonde zijn hier niet van te profiteren. Wij nodigen u dan ook uit om eens rond te snuffelen in onze online shop en u zult versteld staan van alle industriële meubelen die u zult vinden!

Industriële stijl is tijdloos

Deze stijl geeft karakter aan uw interieur! Onze industriële boekenkasten en rekken zullen uw decoratie een origineel tintje geven. Deze meubels zijn geïnspireerd op fabrieken en werkplaatsen en zullen het middelpunt van uw huis vormen. In onze winkel bieden wij een breed assortiment meubelen aan. Volledig in metaal, volledig in hout, maar ook in combinaties van metaal en hout, zullen ze kunnen passen bij uw andere meubels, zelfs als ze in andere stijlen zijn om originaliteit en trend in evenwicht te houden.

Waar kan uw industriële boekenkast of rek geplaatst worden?

Onze industriële boekenkasten en rekken zullen gemakkelijk hun plaats vinden in vele kamers van uw huis! In de woonkamer kunnen ze naast een leren fauteuil worden geplaatst om een lees- en relaxhoek te creëren. U kunt deze combo combineren met een mooie industriële lamp om uw ontspanningsmoment te optimaliseren wanneer u uw boek leest, zonder uw ogen te vermoeien.

We kunnen deze meubels ook in een slaapkamer vinden. Of het nu voor een volwassene of een kind is, de industriële boekenkast of plank zal een aanzienlijke opbergruimte bieden en bovendien een zeer trendy kant aan de slaapkamer geven.

Als u van koken houdt, is dit soort meubilair onmisbaar in uw keuken om uw receptenboeken in op te bergen. Daarnaast is het ook een opbergruimte voor uw specerijen, keukengerei, conserven en vele andere dingen. Laat uw verbeelding uw gids zijn!

Dit is waarschijnlijk niet de eerste plaats waar u aan zou denken, maar u kunt dit soort industriële meubels ook in uw toilet installeren. Wees creatief in plaats van een krantenhouder en voeg een designmeubel toe dat net zo nuttig is en bijdraagt aan de oorspronkelijke stijl van de kamer.

De meest geschikte plaats is waarschijnlijk in uw kantoor. Het geeft niet alleen stijl aan uw kantoor, maar is ook praktisch in gebruik. U kunt er uw boeken en documenten in opbergen, en er decoratieve voorwerpen op plaatsen.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling