Industriële stijl sofa's

Er zijn 4 producten
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Het hebben van een comfortabele industriële design sofa is een echte aanwinst voor uw interieur. Eerst gebruikt voor de inrichting van een woonkamer, zijn deze meubelen nu ook een echte decoratie geworden. Bij BARAK 7 bieden wij u een gamma lederen of stoffen zitbanken van hoge kwaliteit in de industriële stijl die onvermijdelijk hun plaats zullen vinden in uw interieur.

De ideale sofa voor uw huis

Heeft u een nieuwe bank nodig? Misschien hebt u al een idee van wat voor soort bank u in uw woonkamer wilt? Moet het in de industriële stijl zijn? Dan ben je aan het juiste adres! De keuze van uw industriële sofa is niet iets om lichtvaardig te nemen. Het is immers een meubelstuk dat onder meer comfort en esthetiek moet combineren. Het gebruikte materiaal, het ontwerp, de kleur en de textuur zijn allemaal criteria en parameters die u in aanmerking moet nemen voordat u zich gaat vervelen.

Wij zullen proberen u enkele aanwijzingen te geven over de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden om niet een goede bank te kiezen, maar de bank die u nodig hebt!

De sofa die aan uw verwachtingen zal voldoen

Het bepalen van de grootte van de industriële sofa die u nodig hebt, is van het grootste belang. Het zou jammer zijn een industriële sofa te kiezen waar u verliefd op bent geworden, maar die niet in uw woonkamer past of die helemaal niet bij de inrichting past. Om deze problemen te voorkomen, moet u de balans opmaken van de situatie om uw behoeften te bepalen.

Bepaal in de eerste plaats de ruimte die u ter beschikking hebt, zodat u geen sofa kiest die te groot of te klein is, ook al komt dat laatste zelden voor.

Ten tweede, bepaal welke vorm u uw sofa wilt geven en of hij door uw deuropening past. Zo niet, dan moet u nagaan welke andere manieren u zult hebben om het in uw flat of huis te krijgen. Woon je in een flat op de top van een gebouw? Zal het in staat zijn om de trappen van je mooie huis te beklimmen? Dit zijn allemaal vragen die de moeite waard zijn om te stellen. Er is altijd nog de oplossing van een lift. Ook al is deze dienst niet gratis, hij zou voor u de oplossing kunnen zijn.

Ten slotte moet u beslissen of u een twee- of driezitsbank nodig hebt en waarvoor u hem wilt gebruiken. Ben je gewend om veel mensen op bezoek te hebben? Heeft u kinderen of huisdieren? In dat geval lijkt een industriële driezitsbank geschikter dan een kleinere bank voor uw woonkamer.

Zodra u de afmetingen van de industriële sofa van uw keuze hebt bepaald, moet u ook nadenken over de keuze van de stof, met criteria zoals sterkte, vuilafstotendheid en comfort. U zult ook de kleur van uw droombank moeten bepalen. Heeft u behoefte aan een bank met een vintage industrieel design in bruin leer of een industriële fauteuil met een vleugje hout en metaal voor een meer gestroomlijnde stijl van meubilair met stof of fluweel?

De kwaliteit-prijsverhouding

Het gaat erom vooraf te bepalen hoeveel geld u aan uw industriële sofa wilt uitgeven en welke kwaliteit u wilt. Deze waardevolle informatie zal onmiddellijk bepalend zijn voor het scala van keuzemogelijkheden dat u ter beschikking staat.

U zult ook moeten overwegen hoe lang u uw sofa wilt houden. Over het algemeen zult u meer dan duizend euro moeten betalen voor een industriële sofa van goede kwaliteit. De bekleding kan echter een verschil maken en is daarom belangrijk bij het bepalen van de totale prijs. In feite is de bekleding het belangrijkst vanuit esthetisch oogpunt en vanuit het oogpunt van comfort. Dus, of het nu leer, katoen of synthetisch is, het zou kunnen. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke keuzes op het gebied van decoratie, kosten en affiniteit met de ene of de andere bekleding.

Katoen lijkt de beste keuze als u geld wilt besparen, ook al verliest het na verloop van tijd zijn esthetische aantrekkingskracht. Leder daarentegen is zeer edel en origineel, maar ook duurder. Maar als u thuis een hond of kat heeft, kunnen krassen het beschadigen. Fluweel is een tussenkeuze, zowel wat kwaliteit als prijs betreft. Misschien is het daarom zo in de mode, afgezien van het feit dat het een ruime keuze biedt qua patroon, ontwerp en kleur. Zijn edele en zijdeachtige voorkomen maakt het nog meer klassevol.

Een industriële sofa voor uw werkplek

Moet u een industriële sofa kopen voor uw werkplek, of dat nu in uw kantoor, een pauzeruimte of bijvoorbeeld een wachtkamer is? Veel bezoekers of werknemers zullen er een tijdje op kunnen zitten. Gebruikers zullen genieten van een korte pauze op een comfortabele en ruime industriële sofa. U moet uw ontspanningsruimte of ontvangsthal dus uitrusten met warme industriële meubelen. Uw sofa zal de gezellige sfeer van uw kantoor accentueren. Als uw fauteuils en stoelen in industriële stijl van leer zijn gemaakt, geeft dat ook een knus gevoel. Als ze gemaakt zijn van stof of fluweel met houten of metalen onderdelen, zullen ze een moderne uitstraling hebben.

Aangezien er veel mensen naar uw zaak zullen komen, moet u het zo inrichten dat zij zich er prettig voelen. U laat zien hoe belangrijk het voor u is dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen. Op die manier zullen ze nog eens terug willen komen. Onze sofa's zijn niet alleen comfortabel, maar ook esthetisch, in verschillende kleuren en maten, in leder, stof of fluweel, zodat u er zeker van kunt zijn dat aan uw verwachtingen zal worden voldaan.

Onze grote sofa's voor uw werkplek

Driezitsbanken zijn het meubilair bij uitstek voor uw werkomgeving. Ten eerste, of ze nu van leder, stof of fluweel zijn, wij selecteren onze sofa's niet alleen op hun kwaliteit, maar ook op het comfort dat ze bieden wanneer u gaat zitten. De Chesterfield sofa staat bekend om zijn comfort, de kwaliteit van zijn leder en zijn zichtbare naden, die u zeker aan haute couture zullen doen denken. De kleuren van het cognac leer doen denken aan de vintage uitstraling van dit meubelstuk. Of u kunt kiezen voor onze 3-zitsbanken met metalen of houten armleuningen om een vleugje industriële moderniteit toe te voegen aan de inrichting van de ruimte.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling