Industriële tafellampen

Er zijn 11 producten
Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items

Zij verlichten het nachtkastje of uw bureau en vormen vaak een aanvulling op de verlichting die reeds door de verschillende hanglampen in elke kamer wordt geboden. Tafellampen zijn een essentieel onderdeel van elk interieur. Ons assortiment van industriële tafellampen is speciaal voor u geselecteerd. Ons doel is om u een unieke en tijdloze stijl te laten zien. Eén ding is zeker: onze tafellampen passen perfect in uw interieur!

Waarom zou u een industriële tafellamp voor uw huis kiezen?

Aan het eind van de jaren zestig ontstond een nieuwe decoratieve trend, terwijl de boom van de Amerikaanse industriële periode zijn grenzen had bereikt. In de woonkamer van de architect stond de industriële trend nog in de kinderschoenen. Vandaag is deze tendens echter niet vergeten. Verre van dat! Bij het kiezen van uw binnenverlichting zult u ongetwijfeld talloze verschillende stijlen tegenkomen. De vraag rijst: waarom zou u de industriële stijl kiezen voor uw tafellampen?

De tijdloze industriële stijl zal u nooit in de steek laten. Met zijn solide en esthetisch metaal, doorstaat hij de tand des tijds zonder problemen. De voorbijgaande jaren lijken geen invloed te hebben op deze ongewone stijl. Bovendien weten industriële tafellampen hun charme uit te spelen omdat ze perfect passen in talloze omgevingen en stijlen.

Zonder haar stijl al te sterk op te dringen, versterkt de industriële tafellamp de uitstraling van uw interieur. Een industriële tafellamp op het nachtkastje zal uw kamer een sprankelend accent geven. Het voordeel van de industriële tafellamp is dat het geen modeartikel is dat snel verouderd raakt. De aankoop is een investering op lange termijn. U zult het nog vele jaren kunnen bewaren, en niet zonder vreugde.

Zijn ruwe charme belet echter niet dat hij ook glamour uitstraalt. Geraffineerd en pretentieloos, de industriële tafellamp toont zijn stijl met delicatesse. Industriële bureaulampen zouden alleen al om deze reden de eerste keuze voor in huis moeten zijn.

Breng licht in uw huis

Als u een donker hoekje in uw kamer hebt, een leeshoekje wilt verlichten of gewoon uw andere verlichting wilt vergezellen, haal dan een industriële tafellamp in huis! Tafellampen, perfect voor sfeer- en taakverlichting, zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan looks en hoogtes. Liefhebbers van industrieel meubilair kunnen hun gading vinden bij Barak'7. Sommige van onze tafellampen zijn verstelbaar, zodat u volledige controle heeft over waar het licht naartoe gaat!

Kies de juiste industriële tafellamp voor u

Naast de stijl en de energetische kwaliteiten is het belangrijk rekening te houden met de ruimte die u voor de toekomstige verlichting plant. U moet ook nadenken over de lichtsfeer die u in uw huis wilt brengen. Dankzij hun gunstige afmetingen kunnen deze kleine industriële lampen bijna overal worden geplaatst waar u maar wilt.

Bekijk ons assortiment industriële tafellampen voor uw kantoor om te zien welke het licht het beste verspreidt. Als u de mogelijkheid en de wens hebt, waarom zou u dan geen tafellampen aan uw interieur toevoegen door de verschillende beschikbare vormen te combineren? Alles is mogelijk met deze tafellampen, die ook kunnen worden gecombineerd met onze selectie hanglampen voor meer licht.

Een industriële tafellamp in uw kamer

Hoewel ze een goede bron van algemeen licht kunnen zijn, zijn veel kroonluchters en staande lampen niet voldoende om een hele kamer te verlichten. Voor een optimale verlichting moet u andere bronnen, zoals tafellampen, toevoegen. Daarom zijn onze industriële tafellampen veelzijdig en zeer nuttig!

Wanneer u een tafellamp in een slaapkamer gebruikt, is de beste plaats aan één kant van het industriële bed. Dit betekent dat het omgevingslicht een groot deel van de kamer zal bedekken en dat u geen verblindende lampen boven uw gezicht zult hebben wanneer u 's avonds in bed zit te lezen. In uw slaapkamer kunt u ze net zo goed vrij ver van uw bed plaatsen, tegenover of in een hoek van de kamer.

Een lamp die uw waarden weerspiegelt

De tafellamp, symbool van recycling, is gemaakt van gerecycleerd hout en een koepel van 100% gerecycleerde metaalplaat. In hoogte verstelbaar van 40 tot 60 cm met een verstelbare koepel, past hij zich aan uw wensen aan. Het is ook de lamp der verrassingen, want elk model is uniek. De kleur van de koepel varieert bij elk geproduceerd stuk. Wilt u een exclusieve industriële tafellamp? BARAK 7 maakt het mogelijk!

U kunt ook kiezen voor een tafellamp met een mengeling van industriële en Scandinavische inspiratie. De voet van de lamp is meestal gemaakt van licht mangohout, in combinatie met de typische industriële kartels en de geborstelde metalen koepel. Hij is perfect als bedlamp, bureaulamp of keukenlamp bij uitstek. De kanteling en de hoogte zijn verstelbaar en de koepel kan worden gekanteld voor het gewenste gebruik. De hoogte varieert van 40 cm tot 60 cm, afhankelijk van de instelling. Het elektrische snoer is ingebed in een mooi zwart-wit gaas en voorzien van een klassieke schakelaar voor bedlampjes.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling