Industriële servieskast

Er zijn 4 producten
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Een servieskast van massief hout en metaal is een soort huismeubel dat al eeuwenlang bestaat en nooit is afgedankt, de stijl wordt nog steeds gewaardeerd en het doorkruist de eeuwen met elegantie. Hij is bijzonder gewild om zijn praktische nut, maar is ook perfect voor de decoratie van de kamer. Er zijn verschillende stijlen waaruit u kunt kiezen: uw artikelen op een plank achter glas of in de kast, de keuze is aan u.

Wat is een servieskast?

Op het eerste gezicht is een servieskast een meubelstuk om serviesgoed in te zetten en te tonen. Het bovenste gedeelte heeft open of beglaasde vakken, waardoor het massieve uiterlijk van het geheel wordt verminderd. Het onderste gedeelte is meestal afgesloten met laden en deurtjes om uw keukengerei en tafellakens discreet op te bergen.

Massief houten servieskasten zijn meestal hoog gebouwd, en bieden verschillende niveaus van opslag. Ondanks zijn imposante hoogte blijft de servieskast elegant met zijn bovenste openingen die een meer verfijnde en zachte uitstraling bieden en zicht bieden op uw mooie serviesgoed dat slim is gerangschikt. De kast kan worden voorzien van een slot voor maximale veiligheid. Het grootste voordeel van de servieskast is de veelzijdigheid die wordt geboden door de verschillende slimme openingen.

Het is waar dat het vooral wordt gebruikt om uw borden en glazen te organiseren. Maar het kan ook uw decoraties bevatten. Of het nu gaat om een industriële of massief houten servieskast, dit meubelstuk is tijdloos en altijd in overeenstemming met de huidige trends.

Een servieskast voor uw huis

Massief houten servieskasten kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met elke stijl van decoratie en kunnen worden gebruikt in elk formaat interieur. Aandacht voor detail is echter nodig om te zorgen voor coördinatie met ander meubilair, zoals industriële kasten, dressoirs, eettafels, en zelfs planken, die geweldige opslageenheden zijn of meubilair dat decoratie in uw hoofdkamer kan herbergen. Stijl en nut zijn de sleutelwoorden voor een keuze die bij uw interieur past.

Uw servieskast van massief hout of hout en metaal

Massief hout wordt vaak geassocieerd met de rustieke stijl. We denken vaak aan een boerderij op het platteland wanneer we denken aan massief hout in een interieur. Het past echter bij alle bestaande trends, waardoor een werkelijk tijdloos mooie servieskast ontstaat.

Wij hebben ook een aantal houten en metalen servieskasten in onze collectie die specifiek zijn voor industriële trends. De combinatie van zwart, metaal en glas is een populaire materiaalcombinatie die perfect past in de huidige trends. Bovendien is de kwaliteit van de meubelen, met name de afwerking, bijzonder belangrijk bij de keuze van een meubelstuk. Daarom zijn onze servieskasten, net als onze andere meubelen, gemaakt van massief kwaliteitshout in mango of acacia. Met onze selectie industriële meubelen kunt u profiteren van duurzame stukken die zich aanpassen aan de renovaties en decoratieve veranderingen die u in de loop der tijd hebt aangebracht.

Massief hout: een stijlreferentie

Als u in houten meubelen wilt investeren, is massief hout altijd de beste keuze. Aangezien het materiaal op geen enkele manier is gewijzigd, behoudt het al zijn voornaamste kenmerken, waaronder zijn warme en robuuste uitstraling. Gecombineerd met metaal geeft dit een originele look die uw industriële servieskast een ongelooflijke charme zal geven waardoor hij echt zal opvallen in uw kamer.

Meubelen van mango of acacia alleen zijn zeer goed bestand tegen vocht. Hij kan dus in keukens of badkamers worden geïnstalleerd zonder het risico dat uw meubilair wordt aangetast. Bovendien is de hardheid van acacia een garantie voor een lange levensduur en geeft de donkere kleur een decoratieve toets aan uw interieur. De houtsoorten die wij gebruiken voor onze servieskasten en ander industrieel meubilair zijn opmerkelijk door hun esthetische uitstraling en dragen tegelijkertijd bij aan de bescherming van het milieu. Massief hout, gecombineerd met andere materialen zoals metaal, geeft uw servieskast zijn persoonlijkheid. Om deze reden wordt de voorkeur gegeven aan metalen poten. Met hun industrieel designgehalte versterken ze de structuur van uw meubelen en verfraaien ze ze. Glas daarentegen, gecombineerd met strakke lijnen, biedt een tijdloze elegantie.

Zoals u ziet, zult u zeker een servieskast vinden die bij uw smaak en de stijl van uw huis past!

De servieskast: een vitrine om uw decoratie in de verf te zetten

Servieskasten staan bekend om hun ongelofelijke opslagcapaciteit! Zij zijn verdeeld door talrijke deuren en laden, die tot doel hebben de opslag ervan op de meest praktische wijze te organiseren. De deuren en laden geven ook leven aan het ontwerp van uw servieskast. Ook de glasvakken dragen bij tot het karakter van een kast van massief hout en metaal, ongeacht het ontwerp.

U kunt er uw porselein, keramiek of zelfs een mooie kristallen vaas in bewaren, die de afwerking van uw servieskast zal verfraaien. Maar dat is nog niet alles! Uw collectie klassieke literatuur kan ook slim worden opgeborgen achter glas. Dit zal het beschermen tegen stof dat het zou kunnen aantasten. Dit zijn maar een paar ideeën van wat je in je servieskast zou kunnen zetten, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Afhankelijk van uw opbergbehoeften, kunt u uw opbergruimte in dit type kast gemakkelijk organiseren. Bovendien zult u blij zijn met een meubelstuk van goede kwaliteit dat gemakkelijk te onderhouden is.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling
* Kortingscode toe te passen bij de eerste stap van uw winkelwagen.
Aanbieding beperkt tot €200 per bestelling. Kan niet worden gecombineerd met andere codes of promoties.