Industriële spiegels

Er zijn 10 producten
Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items

De spiegel is het essentiële accessoire om de stijl van uw inrichting te bevestigen. De spiegel verfraait, vergroot en moduleert de ruimte evenzeer als hij ons beeld en het licht weerspiegelt. De keuze ervan is des te belangrijker omdat zij dagelijks van nut zal zijn. Zowel decoratief als multifunctioneel, kunnen spiegels uw huis transformeren naar uw smaak en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een specifieke spiegel, discreet of imposant, in metaal, hout, zwart of wit, u zult vinden wat u zoekt in de oneindige verscheidenheid van producten die tegen alle prijzen verkrijgbaar zijn.

H3: Oorsprong en samenstelling

Houdt u van de charme van oude gebouwen of designateliers met houten, metalen of zwarte meubelen? Dan is de industriële spiegel iets voor jou! De industriële spiegel, vaak "werkplaatsspiegel" genoemd, is een zeer modieus product, dat een "fabrieks"-stijl aan uw inrichting zal geven.

Oorspronkelijk werd dit type spiegel gebruikt als venster waardoor oude werkplaatsen en fabrieken zoveel mogelijk door daglicht konden worden verlicht. Zo konden arbeiders dankzij grote metalen spiegels 's nachts langer doorwerken. Als gevolg daarvan vinden we vandaag veel werkplaatsen met een groot glazen dak, typisch voor het loftontwerp dat de inspiratie vormde voor de spiegel in industriële stijl. Industriële spiegels worden vaak gekenmerkt door een origineel of heruitgegeven smeedijzeren frame voor liefhebbers van loft design. Frames kunnen worden opgeknapt, of van nieuw metaal zijn gemaakt, maar met een patina bewerkt om ze een verouderde look te geven. De industriële spiegel bestaat meestal uit verschillende onderdelen die samen worden gemonteerd om het effect van een oude werkplaats of fabriekshal te creëren.

Deze grote designspiegels in zwart met metalen randen zullen een belangrijke stijl geven aan de industriële inrichting van uw woonkamer of zelfs uw slaapkamer.

H3: Spiegels overal, afhankelijk van gebruik

We kunnen nooit genoeg spiegels in ons huis hebben! Een spiegel kan worden gebruikt om licht te weerkaatsen en zo elke kamer in ons huis te verlichten, net als een groot raam. Wat het product ook is, het is een gegarandeerde lichtshow! De spiegel weerspiegelt ook uw zelfbeeld, laat u toe uw outfit of uw kapsel te controleren! Of hij nu aan de muur, op een console of op de vloer wordt geplaatst, hij kan op vele manieren worden gebruikt en in alle gevallen vergroot hij onze wereld, maakt die groter en helderder. Kortom, door overal in uw huis spiegels te plaatsen, komt u tegemoet aan deze multifunctionele realiteit.

H3: De verschillende spiegelbasissen

Wij bieden twee soorten spiegels aan.

Staande spiegel: Staande spiegels zijn groter, gemonteerd op een standaard en tegen een muur geleund om een vergroot effect te geven. Meestal gemaakt van metaal en/of zwart, kunnen ze het best geplaatst worden in een slaapkamer of in een gang.

Wandspiegels: wandspiegels komen het meest voor en zijn er in allerlei vormen en stijlen. Ze kunnen praktisch of decoratief zijn; wandspiegels doen het even goed in de badkamer boven de wastafel als in de woonkamer boven de open haard. Geplaatst voor een raam, zal de wandspiegel uw kamer overspoelen met licht.

Op zoek naar een designspiegel met een origineel formaat? Er zijn verschillende vormen spiegels; vierkant, rechthoekig, rond, driehoek, ... Er is voor elke smaak en stijl wat wils!

H3: Industriële spiegel: bij welke meubels past hij?

Het karakter van uw interieur versterken met een industriële spiegel is een geweldig idee! Maar hoe combineer je het met de rest van het meubilair? De industriële spiegel, met zijn designaspect, zal perfect harmoniëren met een meubelstuk, een plank, een tafel of ook met fauteuils en stoelen in industriële stijl. Plaats in een vintage sfeer een wandspiegel in uw woonkamer met vlak daaronder een rotan fauteuil. Als de indeling van de kamer het toelaat, hang de spiegel dan tegenover een raam voor een glaseffect in uw huis. Er gaat een betere wereld voor je open, dat garanderen we je!

H3: Voor een tijdloze decoratie

Je huis inrichten met industriële meubels en een of meer spiegels is DE decoratietrend van het moment. Met uw ruimte kunt u duizend verschillende ideeën bedenken voor het inrichten en rangschikken van uw huis. Een combinatie van hedendaags en oud met een vleugje vintage, uw inrichting zal tijdloos zijn dankzij de industriële meubels en de combinatie met een spiegel in dezelfde stijl. Plaats bijvoorbeeld een zwart metalen bureau dat als dossierkast kan worden gebruikt met verschillende spiegels in stroken erboven of plaats de spiegel op een consoletafel. De meningen over dit onderwerp zijn unaniem: vintage effect in je cocon!

Bent u op zoek naar een kwaliteitsproduct om uw inrichting te verfraaien? Wij hebben een breed assortiment industriële spiegels tegen alle prijzen in verschillende stijlen. Levering bij u thuis in 5 tot 7 werkdagen.

Bent u ook op zoek naar industrieel design meubilair? Ontdek al onze meubelen in voorraad in onze catalogus. U vindt er tafels, ladekasten, boekenkasten en zelfs poefs in industriële stijl. Onze website is een uitstekende bron van inspiratie... dus laat je inspireren!

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling