Industriële stoelen

Er zijn 41 producten
Toont 1 - 41 van de 41 items
Toont 1 - 41 van de 41 items

Wilt u uw huis inrichten met originele meubels? Kies een industriële stoel met een houten, metalen of lederen afwerking. Wij bieden stoelen en barstoelen aan in verschillende kleuren en houtsoorten. Donker acacia, mango, leer of metaal passen in uw huis en bij uw andere meubels.

Industriële stoel: leer, hout of metaal?

Het kiezen van een stoel kan een ontmoedigende taak zijn met zo veel opties voor u beschikbaar. Bij de keuze van een stoel die aan uw verwachtingen en behoeften beantwoordt, zijn er verschillende criteria die u in overweging moet nemen. U kunt kiezen voor een industriële stoel in de vorm van een barstoel of een stoel van leer en metaal, hout en metaal of volledig van metaal.

Om de ideale stoel te kiezen, moet u eerst de plaats en ruimte bepalen die u voor uw stoelen reserveert. Of het nu voor uw eettafel, bureau of bar is, of waarom ook niet, voor uw leeshoek, de afmetingen en de hoogte zijn elementen om op te anticiperen. De keuze tussen een hoge en een lage rug is ook een belangrijk element om te overwegen. 

De juiste industriestoel kiezen

Als u een stoel zoekt, zult u op verschillende websites veel referenties vinden. Daarom raden wij u aan uw behoeften en verwachtingen te evalueren. Esthetiek en comfort zijn de twee belangrijkste criteria en moeten als eerste in aanmerking worden genomen. Dus, misschien vraagt u zich af of het beter is om dezelfde stoel te kopen, of verschillende stoelen om uw interieur een ongepaste look te geven? Met onze ruime keuze aan industriële stoelen is de kans groot dat u verschillende modellen in industriële stijl vindt die goed bij elkaar passen om uw keuken of eetkamer een ongepaste look te geven. Om een mismatched look te bereiken, hebt u twee mogelijkheden: in het ene geval kunt u verschillende stoelen kiezen, maar met dezelfde kleurtinten. In het andere geval kunt u hetzelfde model stoel nemen, maar in verschillende kleuren.

De stoel in industriële stijl

De industriële stoel is een retro-stoel die de sfeer van een pakhuis of een fabriek oproept door hun hoofdcodes van kleur en materiaal over te nemen. Ze zijn meestal gemaakt van hout of leer, waarbij deze kostbare materialen worden gecombineerd met metaal. Voor de industriële meubelen van BARAK 7 wordt massief kwaliteitshout gebruikt, acacia of mango. Aarzel niet om de verschillende modellen van meubelen beschikbaar op onze site te raadplegen, u zult onvermijdelijk uw geluk vinden.

De industriële stoel is retro en zal een originele toets geven aan uw decoratie. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Kies vooral een comfortabele retro industriële stoel waar u het grootste deel van uw tijd zult doorbrengen en besteed aandacht aan de bekleding. Aan de andere kant, voor retro industriële stoelen rond de eettafel, aarzel niet om te kiezen voor ruwere materialen zoals hout of metaal.

Hoe past u uw industriële stoel aan?

Sommige mensen geven er de voorkeur aan tafels te combineren met stoelen in dezelfde kleuren of materialen. Tegenwoordig is het echter de trend om stijlen en materialen te mengen. Om dit te doen, moet u proberen de juiste balans te vinden tussen de verschillende materialen en kleuren in uw huis, zodat de stijlen van uw stoelen en tafel goed op elkaar zijn afgestemd. Dit is niet altijd gemakkelijk, maar we kunnen u wel een goede raad geven: als uw tafel heel sober is, kunt u kiezen voor een origineler ontwerp voor uw stoelen, en als de stijl van uw tafel daarentegen heel uitgesproken is, kunt u beter kiezen voor een zachtere en neutralere look voor uw stoelen.

De industriële houten stoel

In een stijl die zowel trendy als vintage is, gaat de industriële stoel goed samen met alle decoratiestijlen. Het zal gemakkelijk zijn plaats vinden in uw huis. U kunt het in uw woonkamer plaatsen om een comfortabele en retro leeshoek te maken. Onze industriële stoelen in acaciahout of mangohout zijn gemaakt van onbewerkt hout. Ze geven uw interieur een originele look die zeker bij velen in de smaak zal vallen. Welk model u ook kiest, het zal de kamer even charmant als authentiek maken. Wees niet bang om materialen te combineren en bijvoorbeeld uw houten stoelen te combineren met een glazen tafel.

Een stoel voor elke kamer

De juiste stoel voor elke kamer! Afhankelijk van de kamer die u kiest, zult u uw stoelen niet op dezelfde manier gebruiken. Allereerst is het interessant te weten hoeveel stoelen u nodig zult hebben. Als we het voorbeeld van de woonkamer nemen, zullen we geneigd zijn de voorkeur te geven aan fauteuils en sofa's. Het is echter ook mogelijk om een stoel met een meer lounge-achtige en comfortabele uitstraling naast dit meubel te plaatsen. Voor de keuken worden bij voorkeur robuuste stoelen en, waarom niet, hoge stoelen gebruikt. Voor de eetkamer moet de keuze van de stoel gebaseerd zijn op het comfort dat hij biedt. Ook als u een bar in uw huis, uw woonkamer, uw kantoor of uw slaapkamer heeft, zult u de voorkeur geven aan een barkruk die over het algemeen geschikter is qua hoogte.

Wilt u meer zitplaatsen zien? Bezoek onze categorie industriële stoelen en fauteuils.

Ontdek ook onze volledige catalogus van industrieel meubilair, voor een unieke decoratie!

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling