alt

Houten en metalen stoel - Jen

99,00 € 89,00 €-10,00 €
CHAIR-26224

Op voorraad

Minimale afname van het product is 2

Beschrijving

Nuchterheid en elegantie, dit is Jen. Icoon van de Factory stijl, deze stoel in hout en metaal met hoekige lijnen zal u verleiden met zijn industrieel design.
Op zoek naar een resistente en moderne stoel? Jen is voor jou gemaakt! Het zal karakter en authenticiteit geven aan uw interieur.
Een terugkeer naar de essentie, zeer gewaardeerd door liefhebbers van minimalisme, een zwart metalen frame, twee massieve mangoplanken en dat is het! Twee essentiële materialen om een succesvolle workshop sfeer te creëren.
De geometrische basis bestaat uit een vierkant frame van 40 x 40 cm, gemonteerd op vier lineaire poten. Het middelpunt is een prachtige honingbruin gebeitste mangoplaat. De rugleuning volgt dezelfde lijn, met een rechthoekig metalen geheel dat eveneens is versierd met een houten plank. De bovenkant van de stoel heeft een handig geplaatste doorvoer zodat de stoel gemakkelijk kan worden verplaatst.
Deze massief houten stoel biedt een echte zitkwaliteit en mengt stijlen met elegantie.
De hoge rugleuning ondersteunt uw rug perfect bij lange gezellige maaltijden met familie en vrienden. Deze industriële stoel kan dankzij zijn eenvoudige en moderne vormgeving zowel in een eetkamer als in een keuken worden geplaatst. Hij kan ook als bureaustoel worden gebruikt, dankzij de minimalistische lijnen en de comfortabele zitting.
Mango is een houtsoort die bijzonder gewaardeerd wordt om zijn gamma aan tinten, waardoor het zich onderscheidt van andere houtsoorten. Een dicht exotisch hout uit India dat bekend staat om zijn grote sterkte.
Uitzonderlijk robuust, Jen is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Een eenvoudige, zachte, licht vochtige doek is alles wat nodig is om hem schoon en stofvrij te houden. Dankzij de kwaliteit van de materialen behoudt hij zijn oorspronkelijke aspect in de loop der jaren. Hij wordt gemonteerd geleverd, dus u hoeft hem alleen nog maar in de kamer van uw keuze te installeren.
Aarzel niet om het te installeren rond een moderne en originele tafel om uw decoratie te verbeteren, zoals de Vintage hout en metalen tafel Rétro Archi.

Technische fiche

Breedte: 40 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 88 cm

Gewicht: 7 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling