Industriële krukken

Er zijn 13 producten
Toont 1 - 13 van de 13 items
Toont 1 - 13 van de 13 items

In een industriële flat of woning worden krukken vaak gebruikt als stoelen of gewoon voor een massief houten bar. Deze krukken, vaak in hoogte verstelbaar, versterken de industriële sfeer van uw huis. Hun ontwerp is zowel solide als decoratief, waardoor ze een perfecte combinatie zijn van praktisch nut en plezier.

Barkruk of baliekruk

Het is belangrijk het verschil te kennen tussen een barkruk en een baliekruk. Een aanrechtkruk heeft meestal een zithoogte van ongeveer 62 cm en wordt vaak voor een kookeiland geplaatst. Een barkruk daarentegen heeft een zithoogte van ongeveer 75 cm en is ontworpen om aan een bar te zitten.

Keuzes inzake ontwerp

Barkrukken zijn er in vele maten, vormen, ontwerpen en stijlen. Zij zijn echter alle consistent in hun configuratie. Inderdaad, de barkruk is een hoge zetel zonder arm- of rugleuning waarvan de poten lichtjes naar buiten gekanteld zijn om zijn stabiliteit te verzekeren, de "industriële lederen" kruk uit onze collectie is hiervan het perfecte voorbeeld. Maar omdat ze zo verschillend zijn, moet u bij de keuze van een kruk rekening houden met het volgende, zodat hij perfect in uw huis past en dus bij uw inrichting past. Houd rekening met de algemene inrichting van uw huis, de manier waarop dingen zijn geplaatst en de overheersende stijl die bij uw interieur past. Zo kunt u industriële stoelen kiezen die perfect bij uw inrichting en andere meubelen passen.

Als u weinig ruimte hebt, kies dan een barkruk met een strak ontwerp en zonder armen, zodat hij gemakkelijk onder de bar kan worden geschoven als hij niet wordt gebruikt. Als u kiest voor een draaibare kruk, kan de kruk worden gebruikt als gespreksstoel in uw huis.

Als u kinderen hebt, kunt u kiezen voor een krukje zonder kussen (of een waterdicht stoffen kussen) of een lederen zitting om het schoonmaken te vergemakkelijken. Bovendien zal een verstelbare kruk handig zijn, zodat uw kinderen er gemakkelijk op en af kunnen door de hoogte aan te passen.

Industrieel en Scandinavisch

De industriële trend heeft vaak de bijzonderheid de voorkeur te geven aan de ruwe en natuurlijke aspecten van elementen. Zo behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling, de muren zijn met hun zichtbare bakstenen of in grijs beton om dit authentieke uiterlijk te behouden. We zullen massief houten meubelen zien met zwarte stalen poten in een nogal rauw ontwerp. Om het geheel te verzachten kan het dus een goed idee zijn om de oorspronkelijke industriële inrichting te combineren met een meer ingetogen Scandinavische stijl.

Met industriële meubelen die vooral gekenmerkt worden door massief hout, metaal en staal met overheersende donkere kleuren zoals bruin of zwart, kunt u Scandinavische meubelen toevoegen, die bekend staan om hun comfort en warme, zachte kleuren. De kleuren van deze meubelen zijn meestal licht en glad, wat zeer geschikt kan zijn in industriële lofts, omdat hun aanwezigheid een nieuwe dimensie aan de ruimte geeft en altijd een zeer opvallend effect geeft.

Pastelkleuren kunnen een aantrekkelijk contrast vormen met metaal en zwart, omdat zij zachtheid brengen in de industriële wereld, waarvan de koude sfeer een van de kenmerken van deze stijl is. De kers op de taart is het toevoegen van kwaliteitsstoffen in warme materialen aan uw interieur, waardoor de koude sfeer volledig zal veranderen en de twee stijlen op briljante wijze zullen worden gemengd.

Tot voor kort werd het toevoegen van een beetje creativiteit aan een kamer met behang met motieven of pastelkleuren beschouwd als een grote vergissing. Maar dat was voordat het mengen van verschillende stijlen een nieuw leven gaf aan interieurs. Vertrouw dus op uw creativiteit bij het opknappen van uw huis!

Industrieel en barok

Deze combinatie is gewoon het toppunt van stijlmix met industriële stijl. Het is een gedurfde combinatie die kan worden bereikt door fauteuils en kroonluchters te combineren met een originele tafel in ruw hout en metalen poten om het industriële aspect in herinnering te brengen. Bij industriële decoratie worden prullaria meestal vermeden en wordt de kamer niet te vol, aangezien deze stijl de voorkeur geeft aan een verfijnde inrichting.

Met deze combinatie van barok en industrieel staan wij onszelf toe deze regel in de industriële stijl te overtreffen. Maar laten we ook niet overdrijven, laten we redelijk blijven. Stelt u zich eens voor: een kroonluchter die de kamer verlicht met licht, rechte en strakke lijnen in een industriële stijl boven een tafel van massief hout en metaal. Voeg een vleugje moderniteit toe met opnieuw bewerkte barokke decoratieve voorwerpen. Dit is een uitgelezen kans om te spelen met de luxe van barok door een vleugje moderniteit en een ruwe industriële stijl met een sterke persoonlijkheid toe te voegen.

In een ander scenario, stel je een bar voor met industrieel metaal en leren krukken. Voeg daarbij schilderijen aan de muur van de bar waarvan de lijsten met barok lijstwerk een eigentijdse toets aan de ruimte geven. Aarzel niet! Veel plezier bij het mixen van stijlen bij het kiezen van uw industriële, Scandinavische, barokke,… fauteuils en stoelen.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling