Industriële ladekasten en consoles

Er zijn 16 producten
Toont 1 - 16 van de 16 items
Toont 1 - 16 van de 16 items

Als u wordt aangetrokken door de mix van metaal en hout, dan is de industriële console gemaakt voor u! Deze zal een vleugje originaliteit en authenticiteit in uw woonkamer brengen! Dunner dan een ladekast, zal het gemakkelijk een plaats vinden in uw huis. De commode is een tijdloos meubelstuk dat zeer praktisch is om op te bergen. Met hun vele laden kunnen commodes linnengoed, kleding of andere voorwerpen die u gemakkelijk wilt opbergen, bevatten.

Twee meubelen met verschillende functies

Ladekasten en consoles zijn interessante meubelstukken om in op te bergen. Het zijn dus nuttige meubelstukken die ook kunnen worden gebruikt om de kamer te versieren. De console heeft ook een grote decoratieve rol. Het wordt vaak geaccentueerd door het te centreren tegen een van de muren in de woonkamer of in een inkomhal. Bovendien is dit kleine meubelstuk functioneel, met één of meer laden. Hij kan worden gebruikt om spullen in op te bergen, maar ook om uw sleutels in te bewaren, wat vaak het geval is wanneer hij in een inkomhal staat. De grotere ladekast kan meer voorwerpen bevatten en tegelijkertijd de kamer verfraaien met zijn design of met decoratieve voorwerpen op het bovenblad.

Meubelen die stijl en kwaliteit combineren

Wat is er trendyer dan een originele ladekast of console? Op dit gebied ontbreekt het de fabrikanten inderdaad niet aan verbeeldingskracht. Maar heel vaak moet je kiezen tussen design, kwaliteit en prijs. Bij BARAK 7 kunt u ze alle drie tegelijk hebben! In onze winkel bieden wij een ruime keuze aan designmeubelen van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wat wil je nog meer?

Als u geen ladekast of een console heeft, wilt u een opbergmeubel. Maar vaak is ook de beschikbare ruimte het probleem. Bij dit soort kleine meubelen ligt de oplossing voor de hand. En als je er eenmaal een in huis hebt, kun je niet meer zonder! Dus als u op zoek bent naar een console of ladekast, zoek dan niet verder! Je bent naar de juiste plaats gekomen!

De console in industriële stijl

De console is geïnspireerd op studio's en lofts in New York en heeft ook een industriële uitstraling. Zijn unieke touch? Het is het metaal! Dit zeer speciale materiaal is zowel duurzaam als mooi, en geeft onmiddellijk karakter aan woon- en slaapkamers in het hele huis.

Onze industriële consoles zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat ze het best passen bij de muur en de ruimte die u ter beschikking hebt. Een paar laden kunnen vaak worden gebruikt om sleutels en andere kleine voorwerpen in op te bergen zonder een grotere ladekast te moeten kopen, wat misschien niet mogelijk is in een kleine kamer waar de ruimte beperkt is. Een of meer planken slim geplaatst onder het blad kan ook boeken of zelfs schoenen in de hal te houden.

De massief houten ladekast

Ladekasten van massief hout maken dit natuurlijke en warme materiaal zeer aantrekkelijk en duurzaam, en worden met de jaren mooier. Ontworpen in mangohout of acaciahout voor duurzamere meubels, onze stukken wisselen af tussen originele, natuurlijke en gebleekte looks. Iedereen kan beslissen of hij de voorkeur geeft aan meubelen die de textuur onthullen of deze verbergen in zeer klassieke of moderne kleuren.

Wat de stijl betreft, zullen liefhebbers van de industrie de commode met zijn karakteristieke metalen poten weten te waarderen, voor een eerder trendy inrichting. Wij bieden ook Scandinavische ladekasten aan, onmiddellijk herkenbaar aan hun strakke look, mooi massief hout en licht schuin aflopende poten. Onze moderne ladekasten hebben eenvoudige rechte lijnen of mooie cirkels om het interieur te verzachten.

Ladekasten en industriële consoles, voor welk gebruik?

Een console of ladekast is een functioneel en praktisch meubelstuk. Maar daarnaast moet je ook denken aan het ontwerp. Inderdaad, als u in verschillende winkels kijkt die ladekasten en consoles aanbieden, zult u merken dat hun ontwerp bijna gelijk is. Als u dus een ongewoon meubelstuk wilt hebben dat u niet in het huis van uw buurman zult aantreffen, ga dan naar de authentieke winkels. En waar vind je deze originele meubels? Op BARAK 7, natuurlijk! In onze winkel bieden wij u alle soorten industriële meubelen aan. En op deze pagina vindt u al onze industriële consoles en ladekasten. Zoals u ziet, zijn onze modellen zeer verschillend: sommige zijn van hout, andere van metaal en weer andere combineren beide. U kunt dus kiezen uit een groot aantal modellen, de een nog origineler dan de ander.

Welke industriële ladekast of console moet ik kiezen?

De keuze van uw ladekast of uw console zal afhangen van uw smaak en uw interieurinrichting. Daarom bieden wij een ruim assortiment industrieel meubilair aan. U vindt er bijvoorbeeld de zeer mooie en verfijnde zwarte console met industrieel design.

Beide soorten opbergmeubelen behoren tot onze topproducten. Alle meubelen die u op deze pagina en in onze hele winkel vindt, zijn van de hoogste kwaliteit, omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door te kiezen voor een BARAK 7 console of industriële ladekast, kiest u dus voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze meubelen zijn ontworpen om lang mee te gaan. U hoeft uw meubels niet meer verschillende keren te vervangen omdat ze in de loop der tijd versleten zijn. Wacht niet langer! Blader door onze online winkel om de vele meubels zoals industriële dressoirs te ontdekken die wij voor u beschikbaar hebben.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling