alt

Industriële console - Manchester

399,00 €
CONSOLE-26030

Verzonden van 31-05-2024

Beschrijving

Ontdek de console uit de Manchester collectie, een echt juweeltje van design en functionaliteit om je interieur te verfraaien. Deze console combineert op harmonieuze wijze mangohout en metaal en creëert zo een eigentijdse, elegante look die zeker in het oog springt.

De Manchester console heeft gebogen zijkanten die een vleugje originaliteit toevoegen aan zijn silhouet. Gemaakt van mangohout, biedt het zowel natuurlijke schoonheid als uitzonderlijke duurzaamheid. Mango staat bekend om zijn sterkte en veerkracht, waardoor deze console jarenlang meegaat.

De metalen afwerking geeft de Manchester console een verfijnde, authentieke uitstraling. De contouren van het meubel en de handgrepen van de laden aan de uiteinden zijn van metaal, wat een elegant visueel contrast toevoegt.

Deze console is ontworpen om aan je opslagbehoeften te voldoen en heeft een lade aan elk uiteinde, wat praktische ruimte biedt voor het opbergen van je waardevolle spullen of persoonlijke bezittingen. In het midden van de console is een open opbergruimte zonder lade, een veelzijdige ruimte om je favoriete decoraties, belangrijke dossiers of zelfs je laptop uit te stallen.

Deze console biedt zowel praktische opbergruimte als een royaal oppervlak voor het organiseren van je spullen en is ideaal voor het creëren van een inspirerende en georganiseerde omgeving.

Met een breedte van 120 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 80 cm past deze compacte console perfect in verschillende interieurs, of het nu in je woonkamer, hal of kantoor aan huis is.

Het onderhoud van de mangohouten en metalen console is eenvoudig. Gebruik een zachte, licht vochtige doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die de afwerking van het hout of metaal kunnen beschadigen. Als je deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen neemt, behoud je de schoonheid en kwaliteit van je Manchester console voor vele jaren.

Ontdek ook de andere must-have stukken in onze Manchester collectie, zoals het kleine dressoir en het bureau, die tijdloze elegantie en karakteristieke charme aan je huis toevoegen. Kies voor de kwaliteit en het design van Barak7 en verander je huis in een ruimte die je persoonlijkheid weerspiegelt.

Technische fiche

Breedte: 120 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 80 cm

Gewicht: 37 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling