alt

4 deurs industrieel dressoir Manchester

899,00 €
MB-26028

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Ontdek het majestueuze 4-deurs dressoir uit de Manchester collectie, een meesterwerk van industrieel design dat elegantie en functionaliteit toevoegt aan je interieur. Met zijn royale afmetingen van 86 cm hoog, 160 cm breed en 40 cm diep biedt dit ruime dressoir een overvloed aan opbergruimte terwijl het de aandacht trekt met zijn zeer originele gebogen zijkanten.

Met oog voor detail vervaardigd van massief mangohout en hoogwaardig metaal, belichaamt het Manchester dressoir de kenmerkende geest van de industriële stijl. Mangohout, bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, geeft dit meubel zijn natuurlijke schoonheid en uitzonderlijke sterkte. De metalen afwerking rond de randen van het dressoir voegt een verfijnde, eigentijdse touch toe aan de industriële look.

Dit dressoir is ontworpen om aan al je opbergbehoeften te voldoen. Het heeft vier ruime deuren waarmee je je spullen gemakkelijk kunt organiseren. De vier deuren bieden handige toegang tot het interieur, waar je grote voorwerpen, documenten of waardevolle spullen kunt opbergen, netjes opgeruimd en uit het zicht.

De gebogen zijkanten van dit dressoir geven het een unieke esthetiek die prachtig zal staan in je huis, in het oog springt en een vleugje elegantie toevoegt aan je inrichting.

Het dressoir van mangohout en metaal is gemakkelijk te onderhouden. Een zachte, licht vochtige doek is alles wat je nodig hebt om stof te verwijderen en de oorspronkelijke schoonheid te behouden. Om de kwaliteit van dit uitzonderlijke dressoir te behouden, raden we aan om het gebruik van agressieve chemicaliën te vermijden.

Ontdek ook de andere must-have stukken uit onze chique Manchester collectie, waaronder het bureau en de console. Combineer deze stukken met hun verfijnde industriële stijl om tijdloze elegantie en karakteristieke charme in je woonruimte te brengen.

Technische fiche

Breedte: 160 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 86 cm

Gewicht: 88 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
1 Recensie
Excellent 1
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling