alt

Industriële bibliotheek Kansas

749,00 €
MH-26225

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Bent u op zoek naar een meubelstuk dat opslag en design combineert? De Kansas industriële boekenkast zal de perfecte decoratie zijn voor uw huis met een hedendaagse industriële stijl.
De Kansas-collectie combineert op harmonieuze wijze ruw mangohout en metaal. Het spel van kleuren en texturen onderstreept het authentieke en industriële ontwerp. De meubels van Kansas zijn volledig gemaakt van massief hout en zijn versierd met diverse metalen onderdelen. De geometrische stijl van de poten, samengesteld uit 2 imposante zwarte metalen frames, geven het meubel een eigentijdse uitstraling en zorgen voor een grote stevigheid van het geheel.
Deze minimalistische boekenkast bestaat uit 6 vakken van ongeveer 40 cm breed en 47 cm hoog in massief hout. Drie van de compartimenten zijn open en de andere drie hebben een zwarte metalen deur, geïnspireerd op de emblematische fabriekskluisjes van de vorige eeuw.
U kunt dit meubel gemakkelijk gebruiken om uw glaswerk of uw goede flessen op te bergen, en de open ruimtes te versieren met uw mooiste decoratieve voorwerpen.
Dit elegante en functionele opbergmeubel zal gemakkelijk een plaats vinden in uw interieur en een "loft"-effect in uw kamer brengen.
Het mangohout is een dichte exotische houtsoort uit India die bekend staat om zijn grote weerstand. De gebruikte planken zijn onregelmatig en ruw gelaten. De kleur en het patroon van de snijlijnen variëren naar gelang van de aard van de voor de assemblage gebruikte planken. Elk meubel is uniek, met zijn eigen nuances die voortvloeien uit de natuurlijke kenmerken van het hout.
Wilt u deze mooie plank installeren op een niet-gecorrigeerde vloer? Geen probleem. Dankzij de verstelbare glijders onder de poten kunt u hem heel gemakkelijk waterpas zetten.
Deze industriële boekenkast maakt deel uit van de Kansas collectie. U kunt het combineren met de commode of het TV-meubel om een harmonieuze en assertieve sfeer te creëren.

Technische fiche

Breedte: 100 cm

Diepte: 45 cm

Hoogte: 162 cm

Gewicht: 76 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
1 Recensie
Excellent 2
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling