alt

Boekenkast van hout en metaal - Cambridge

699,00 €
MH-26256

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek de boekenkast van hout en metaal uit de Cambridge-serie, een meubelstuk dat het praktische van grote opbergruimte combineert met de esthetiek van industrieel design. Een slimme mix van natuurlijk hout en metaal, deze boekenkast brengt een vleugje ingetogen elegantie in elke woon- of werkruimte.

Met zijn uitgebalanceerde afmetingen is de boekenkast Cambridge 210 cm hoog, 90 cm breed en 40 cm diep, waardoor hij een harmonieus formaat heeft dat past in de architectuur van je interieur zonder het te overweldigen. De metalen structuur geeft de boekenkast een onwrikbare stevigheid en belooft een lange levensduur en veerkracht.

De voorkant van de boekenkast onthult deuren versierd met metalen rasterwerk, die een onderscheidend visueel belang toevoegen en tegelijkertijd discreet twee interne planken verbergen. Achter deze deuren bevindt zich een doordachte opbergruimte voor je favoriete collecties boeken, documenten of decoratieve voorwerpen.

Het kleurenpalet en de textuur van de materialen zijn zorgvuldig gekozen als aanvulling op de rest van de Cambridge-collectie. Lichte houttinten vermengen zich met de elegantie van metaal, waardoor een samenhangend geheel ontstaat dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd met de andere meubels uit de collectie (tv-meubels van 200 cm en 150 cm, dressoirs en een nachtkastje). Dus of je nu een thuiskantoor wilt inrichten of een functioneel accent aan je woonkamer wilt toevoegen, deze boekenkast zal de rest van je meubels aanvullen.

De boekenkast is ook ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en gemakkelijk te gebruiken vanaf het moment dat hij aankomt. Hij wordt gemonteerd geleverd, zodat je geen gedoe hebt met monteren en hem meteen in je dagelijkse leven kunt integreren. De stevige constructie en het ontwerp met aandacht voor zowel esthetische details als functionaliteit maken het een verstandige keuze voor iedereen die houdt van industrieel design gemengd met hedendaagse invloeden.

Technische fiche

Breedte: 90 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 210 cm

Gewicht: 75 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling