alt

Klein industrieel buffet - Cambridge

459,00 €
MB-26102

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Maak ruimte voor opslag met onze kleine dressoir - Cambridge. Deze buffetkast brengt een industrieel tintje in uw huis en combineert een strak design met een authentiek karakter.
Dit dressoir maakt deel uit van onze gloednieuwe Cambridge-collectie en zal niet onopgemerkt blijven. De gebruikte materialen weerspiegelen het vakmanschap van onze ateliers. Massief mangohout en kwaliteitsmetaal zijn zorgvuldig uitgekozen om dit meubel kracht en lichtheid te geven.
Het onderstel, het bovenblad en de lade zijn gemaakt van massief hout. In onbewerkte staat heeft het mangohout vele nuances en de onregelmatigheden van de gesneden strepen worden opzettelijk zichtbaar gelaten.
Het hart van het meubel is gemaakt van donkergrijze metalen platen en wordt door legplanken gescheiden in 3 compartimenten van 21 cm hoogte.
Dit meubel, dat ideaal is om opbergruimte te organiseren, kan worden gebruikt als dressoir in de eetkamer of als ladekast in de slaapkamer of de woonkamer. We kunnen het ons voorstellen als een halmeubel, ideaal voor het opbergen van uw schoenen en outdoor accessoires (sjaals, handschoenen, mutsen, ...). De grote lade zal ook een uitstekende zakruimte zijn.
De kast onderscheidt zich van de rest door zijn gaasdeuren die het industriële design accentueren en een architecturale toets en lichtheid aan de hele structuur geven.
Deze industriële buffetkast is gemaakt met behulp van traditionele technieken. De kleuren en de nerven kunnen van stuk tot stuk verschillen, waardoor elk stuk uniek is.

Voor een harmonieuze inrichting kunt u dit dressoir combineren met ons TV-meubel uit dezelfde collectie. Tip: decoreer het dienblad met een mooie groene plant of een sober decoratieobject om uw interieur te personaliseren, zoals onze industriële tafellamp - Indiana.
Het Cambridge dressoir wordt gemonteerd geleverd in een pakket van 104x104cx48 cm en weegt 56 kg. Het wordt aan uw voordeur of aan de onderkant van uw gebouw afgeleverd. U moet zorgen dat het naar de kamer van uw keuze wordt vervoerd.

Technische fiche

Breedte: 100 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 100 cm

Gewicht: 51 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling