alt

Industriële buffetkast van hout en metaal - Paris

999,00 € 899,00 €-100,00 €
MB-26015

Verzonden van 29-04-2024

Beschrijving

Ontdek het dressoir uit de Paris collectie, een industrieel design meesterwerk dat charme en functionaliteit toevoegt aan je leefruimte. Met zijn royale afmetingen van 90 cm hoog, 150 cm breed en 45 cm diep biedt dit ruime dressoir een overvloed aan opbergruimte en voegt het tegelijkertijd een vleugje originaliteit toe aan je interieur.

Dit dressoir is zorgvuldig gemaakt van massief mangohout en hoogwaardig metaal en belichaamt de rauwe elegantie van industriële stijl. Het massieve mangohout zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, terwijl de zwarte metalen accenten een authentieke, eigentijdse touch toevoegen.

Het Paris dressoir is ontworpen om in stijl aan je opbergbehoeften te voldoen. Bovenin bieden vier zwarte metalen lades praktische ruimte voor je persoonlijke spullen, documenten of iets anders dat je bij de hand wilt houden. In het midden voegen drie houten laden een vleugje warmte en charme toe en bieden ze een georganiseerde ruimte voor je dierbare spullen.

Het bijzondere aan dit dressoir zijn de twee schuifdeuren aan beide uiteinden. Met deze deuren kun je onopvallend verbergen wat je wilt, waardoor je een netjes georganiseerde en esthetisch mooie ruimte creëert. Achter de schuifdeuren bevinden zich twee legplanken, waardoor je nog meer opbergruimte hebt voor grote voorwerpen of speciale decoratieve objecten.

Dit dressoir schoonmaken is kinderspel. Je hebt alleen een zachte doek nodig om stof te verwijderen en de natuurlijke glans te behouden. Dankzij de beschermende vernisafwerking op waterbasis is dit dressoir vlekbestendig, waardoor het gemakkelijk dagelijks schoon te maken en te onderhouden is.

Om je interieur compleet te maken bestaat de Paris collectie ook uit een bijpassende salontafel, verschillende tv-meubels en een klein dressoir, allemaal gemaakt in dezelfde elegante industriële stijl. Met hun esthetische consistentie creëren deze meubels een perfecte harmonie in je woonruimte en voegen ze een opvallende, moderne touch toe aan je interieurontwerp.

Kies het dressoir uit de Paris collectie en voeg een vleugje geraffineerd industrieel karakter toe aan je woonruimte.

Technische fiche

Breedte: 150 cm

Diepte: 45 cm

Hoogte: 90 cm

Gewicht: 77 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
4 Recensies
Excellent 4
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling