alt

Hout en metaal industriële TV-meubel 160 cm - Paris

649,00 € 599,00 €-50,00 €
MTV-26236

Verzonden van 29-04-2024

Beschrijving

Ontdek het prachtige TV-meubel van 160 cm uit de Paris collectie, een toonaangevend stuk industrieel design dat charme en functionaliteit toevoegt aan je entertainmentruimte. Met zijn ideale afmetingen van 160 cm lang, 50 cm hoog en 45 cm diep biedt dit TV-meubel de perfecte ruimte voor je TV en elektronica en voegt het een moderne, elegante touch toe aan je woonkamer.

Dit TV-meubel is zorgvuldig vervaardigd uit massief mangohout en hoogwaardig metaal en belichaamt de robuustheid die kenmerkend is voor de industriële stijl. Het massieve mangohout zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, terwijl de zwarte metalen accenten een authentiek, eigentijds tintje aan het uiterlijk geven.

Dit TV-meubel is slim ontworpen om aan al je opbergbehoeften te voldoen. Aan de linkerkant kun je met een schuifdeur discreet een ruime ruimte verbergen, ideaal voor het opbergen van je elektronische apparatuur of het verbergen van grote voorwerpen. In het midden bieden twee legplanken georganiseerde ruimte voor je multimedia-apparaten, spelconsoles of filmcollecties. Je kunt ook je favoriete decoratieve voorwerpen uitstallen om een warme, persoonlijke sfeer te creëren.

Aan de rechterkant voegen twee zwarte metalen lades een vleugje verfijning toe en bieden ze extra opbergruimte voor je persoonlijke spullen en kostbaarheden. Deze stijlvolle en praktische lades houden je entertainmentruimte georganiseerd en overzichtelijk.

Het schoonmaken van dit TV-meubel is kinderspel. Een zachte doek is alles wat je nodig hebt om stof te verwijderen en de natuurlijke look te behouden. Dankzij de beschermende vernisafwerking op waterbasis is dit TV-meubel vlekbestendig, waardoor het gemakkelijk dagelijks schoon te maken en te onderhouden is.

Om je interieur compleet te maken bestaat de Paris collectie ook uit een bijpassende salontafel, dressoir en klein dressoir, allemaal gemaakt in dezelfde elegante industriële stijl. Dankzij hun esthetische consistentie kun je met deze meubels een perfecte harmonie creëren in je woonruimte en een opvallende, moderne touch toevoegen aan je interieurontwerp.

Kies het tv-meubel uit de Paris collectie en voeg een vleugje verfijnd industrieel karakter toe aan je entertainmentruimte.

Technische fiche

Breedte: 160 cm

Diepte: 45 cm

Hoogte: 50 cm

Gewicht: 45 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling