alt

Industrieel TV meubel 4 laden antieke afwerking

599,00 €
MTV-BD11-N4

Op voorraad

Beschrijving

Deze TV-meubel is een charismatische verschijning van industriële stijl. Als u op zoek bent naar een meubelstuk met persoonlijkheid en een authentieke retrolook, zoek dan niet verder!
Deze kleine opbergkast combineert de warmte van hout en het karakter van metaal om uw huis een typisch industriële uitstraling te geven. De nostalgische sfeer wordt onderstreept door het verouderde uiterlijk van het metaal, de vintage halve maanvormige handgrepen en de wieltjes als uit een ander tijdperk.
Met zijn vele lades zal hij nuttig blijken doordat hij u veel bergruimte biedt. Ideaal voor uw TV en voor het opbergen van DVD's, toestellen en allerhande accessoires. Achter de twee gaasdeuren bevinden zich twee nissen van 78,5 cm lang, 40,5 cm diep en 17 cm hoog. Ze zijn gescheiden door een prachtige massief houten plank en zijn zo ontworpen dat de afstandsbedieningen van uw apparaten ook kunnen worden gebruikt als de kast gesloten is. Slim, is het niet?
Deze industriële TV-meubel is niet alleen praktisch, maar heeft ook onbetwistbare productiekwaliteiten, met name dankzij het gebruik van twee hoogwaardige materialen. Het is gemaakt van massief mangohout en is versierd met vele grijze metalen details. De metalen hoeken die de hoeken van het meubel bedekken, geven het een grote weerstand en beschermen het tegen eventuele schokken. Robuust en duurzaam, zal het gemakkelijk te combineren zijn in elke kamer van uw huis, ongeacht de stijl.
Mangohout is een dichte exotische houtsoort uit India die bekend staat om zijn grote weerstand. De gebruikte planken zijn onregelmatig en in ruwe staat gelaten. De kleur en het patroon van de snijlijnen variëren naar gelang van de aard van de voor de assemblage gebruikte planken. Elk meubelstuk is handgemaakt en uniek.
U bent overtuigd maar u zou graag een groter meubelstuk hebben? Ontdek in dezelfde collectie het industriële TV-meubel met 6 laden en antieke afwerking. De versies met 4 lades en 6 lades zijn ook verkrijgbaar in een carbon versie, die perfect is voor een woonkamer in industriële stijl.
De meubelen worden in één stuk geleverd, er is geen montage nodig. Onze zendingen worden veilig verpakt en geleverd door een gespecialiseerde transporteur.

Technische fiche

Breedte: 135 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 64 cm

Gewicht: 74 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

4.8
12 Recensies
Excellent 11
Goed 2
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (12)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling