alt

Boekenkast van hout en metaal - Paris

799,00 €
MH-26388

Verzonden van 20-06-2024

Beschrijving

Ontdek de charme van de boekenkast van hout en metaal - Paris, een creatie die industriële stijl en functionaliteit combineert. Deze boekenkast, ontworpen om harmonieus te passen in elke woonruimte, combineert subtiel texturen en materialen en meet 213 cm hoog, 90 cm breed en 44 cm diep.

Het ontwerp van de boekenkast Paris van hout en metaal illustreert een slimme samensmelting van duurzaamheid en stijl. De stevigheid van metaal en de warmte van hout komen samen in dit meubelstuk en vormen een balans tussen functionaliteit en esthetiek. De bovenste metalen planken bieden ideale oppervlakken voor het uitstallen van je decoratieve objecten of het organiseren van een verzameling boeken, wat bijdraagt aan het open, luchtige gevoel van de boekenkast.

Aan de linkerkant voegt een reeks zwarte metalen lades een modern tintje toe en biedt praktische opbergruimte voor je dagelijkse benodigdheden. De zwarte afwerking contrasteert mooi met de warmte van het hout en voegt een visuele dimensie en methodische organisatie toe.

De houten schuifdeur voegt een verrassingselement toe, waarachter 2 houten planken schuilgaan die wachten om de spullen op te bergen die je uit het zicht wilt houden. Dit verborgen opbergsysteem is perfect om orde en visuele netheid te behouden, terwijl je persoonlijke spullen binnen handbereik blijven.

Deze boekenkast, die al gemonteerd wordt geleverd, maakt installatie een stuk eenvoudiger. Hij staat gewoon in de door jou gekozen ruimte, klaar om gebruikt en bewonderd te worden. Zijn aankomst in je huis is het begin van een nieuw verhaal over design en functionaliteit, waarbij meubels niet alleen worden gebruikt voor opslag, maar ook om de sfeer van je huis te verrijken.

Om je interieur compleet te maken, bevat de Paris collectie ook twee bijpassende dressoirs, verschillende tv-meubels en een salontafel, allemaal gemaakt in dezelfde elegante industriële stijl. Met hun esthetische samenhang creëren deze meubels een perfecte harmonie in je woonruimte.

Technische fiche

Breedte: 90 cm

Diepte: 44 cm

Hoogte: 213 cm

Gewicht: 82 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling