alt

Industrieel bureau Manchester

599,00 €
DESK-26032

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek het industriële bureau Manchester, een echt juweeltje van design en functionaliteit voor je werkplek. Dit bureau combineert op perfecte wijze mangohout en metaal, waardoor een industriële en toch eigentijdse esthetiek ontstaat.

Het Manchester bureau onderscheidt zich door zijn gebogen zijkanten, die een vleugje originaliteit toevoegen aan zijn silhouet. Het is gemaakt van mangohout en biedt zowel natuurlijke schoonheid als uitzonderlijke duurzaamheid. Mangohout staat bekend om zijn sterkte en veerkracht, waardoor dit bureau jarenlang meegaat. De natuurlijke afwerking van het metaal geeft het Manchester bureau een verfijnde, moderne uitstraling. De contouren van het meubel en de handgrepen van de twee lades zijn van metaal, wat een elegant visueel contrast toevoegt.

Dit bureau is ontworpen om aan je opslagbehoeften te voldoen. Het heeft twee lades aan beide uiteinden, die praktische ruimte bieden voor het organiseren van je kantoorbenodigdheden, documenten of andere kleine voorwerpen. In het midden van het bureau vind je open opbergruimte zonder laden, die veelzijdige ruimte biedt voor je dossiers, boeken of zelfs je laptop.

Met praktische opbergruimte en een royaal werkoppervlak is dit bureau ideaal voor het creëren van een productieve en inspirerende omgeving.

Het Manchester bureau is 150 cm breed, 70 cm diep en 75 cm hoog en biedt een royaal werkoppervlak. Door het uitgebalanceerde formaat past het harmonieus in verschillende werkruimtes, zowel thuis als op kantoor.

Het bureau wordt gemonteerd geleverd, dus er is geen montage nodig. Je hoeft het alleen maar op de plek van je keuze te zetten en te genieten. Elk stuk is met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Het is daarom uniek en heeft zijn eigen nuances.

Onderhoud: Voor het onderhoud van dit bureau van mangohout en metaal raden we aan een zachte, licht vochtige doek te gebruiken om stof en lichte vlekken te verwijderen. Het hout is behandeld (vernis op waterbasis) en vereist daarom geen speciaal onderhoud.

Ontdek ook de andere must-have stukken uit onze Manchester collectie, waaronder het 2-deurs dressoir, de console en het industriële wijnkelder buffet, die tijdloze elegantie en karakteristieke charme in je huis zullen brengen.

Technische fiche

Breedte: 150 cm

Diepte: 70 cm

Hoogte: 75 cm

Gewicht: 50 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling