alt

Grote industriële servieskast met carbon afwerking

1 599,00 € 1 249,00 €-350,00 €
MH-004-CARBW

Op voorraad

Beschrijving

Ruim en architectonisch, de stijl van deze grote metalen servieskast voert u mee naar het hart van het industriële design. Met zijn imposante silhouet zal deze servieskast uw favoriete opberger worden.

Hij heeft 8 metalen gaasdeuren en 16 afzonderlijke vakken, allemaal gemonteerd op 4 praktische en functionele wieltjes. Een 100% Industriële look die ons bij Barak 7 bijzonder bevalt.
Deze servieskast is volledig gemaakt van metaal en biedt voldoende opbergruimte voor al uw dagelijkse spullen. Servies, decoratie, doe-het-zelf accessoires, documenten,... een multifunctioneel meubelstuk dat u zeker zal verbazen.

Om de structuur lichter te maken en het industriële karakter van de servieskast te versterken, zijn de deuren geperforeerd met draadgaas. Elke deur heeft een handgemaakt scharnier met een grendel om de opening te beveiligen, verbonden met een metalen ketting.
Ondanks zijn massieve en imposante verschijning kan het meubel met groot gemak verplaatst worden dankzij de 4 metalen wielen. U kunt ook de mobiliteit van de wielen blokkeren dankzij de daarvoor bestemde pinnen. De wieltjes zijn met een metalen ketting aan het meubel verbonden, zodat ze altijd binnen handbereik zijn.

Het massieve staal wordt door onze ambachtslieden zorgvuldig geselecteerd en met de hand bewerkt, wat kwaliteit en duurzaamheid garandeert. Aangezien de productie handgemaakt is, is elk stuk uniek.

Onze servieskast wordt in één stuk geleverd. Het is geen meubelstuk in kit-vorm. U hoeft hem alleen maar uit te pakken en op zijn plaats te zetten, en u kunt meteen genieten van deze prachtige servieskast.
Leveringsinformatie: De servieskast wordt in 1 stuk op een pallet aan de deur geleverd. Het pakket weegt +/- 140 kg en meet 170 x 173 x 51 cm. Gezien het gewicht van het pakket is het raadzaam voor versterking te zorgen op de dag van levering.

Wij kunnen ons dit meubelstuk voorstellen naast onze industriële tafel stoomwals, alles geïnstalleerd op een natuurstenen vloer of een massieve parketvloer.

Technische fiche

Breedte: 160 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 165 cm

Gewicht: 134 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
5 Recensies
Excellent 5
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (5)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling