alt

Industriële tafel stoomwals

1 299,00 €

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Deze imposante industriële tafel, een echte condensatie van knowhow, zal uw gasten in verrukking brengen dankzij zijn enorme metalen wiel. Typisch industrieel in zijn ontwerp en zijn vele details, zal het ideaal zijn voor het vermaken van maximaal 10 personen.
De originaliteit van deze tafel ligt in zijn atypische aspect, gemonteerd op een majestueus wiel met een diameter van 60 cm en een breedte van 35 cm in staal. De basis is volledig functioneel. Hij kan zonder problemen worden verplaatst, ondanks zijn zware gewicht. Geplaatst in een eetkamer, zal deze tafel een blikvanger zijn.
Met zijn metalen frame en grote 220 cm massief houten blad is hij vrijwel onverwoestbaar en zal hij de tand des tijds doorstaan met behoud van zijn authentieke stijl.
Het 4 cm dikke bovenblad is gemaakt van massief mangohout en is mooi afgewerkt met zwart metalen hoeken die op de vier hoeken zijn geklonken. Het is behandeld tegen vlekken.
Mangohout is een exotische houtsoort die bekend staat om zijn grote weerstandsvermogen en wordt gekenmerkt door een prachtig kleurengamma van lichtbeige tot donkerbruin. Het heeft natuurlijke rimpelingen en is lichtjes gestreept, een teken van ons vakmanschap. De bovenkant is niet helemaal plat. Elk van onze eettafels is dus uniek.
Informatie over levering en montage: De tafel wordt geleverd in twee pakketten die op een pallet aan de deur worden vastgebonden. Wegens het gewicht van de pakketten is het daarom noodzakelijk op de dag van de levering versterkingen aan te brengen. Het eerste pakket weegt +/- 65 kg en meet 70x86x86 cm, het zijn de benen. Het tweede pakket weegt +- 75 kg en meet 230 of 226 x111x16 cm. Het omvat het tafelblad dat op de tafelpoten moet worden gemonteerd. De montage is eenvoudig maar vereist twee personen.
De tafel is 69cm hoog onder het blad. Om ten volle van deze tafel te genieten, raden wij u aan stoelen te kiezen met een maximale zithoogte van 47cm zoals onze Sydney of Classy modellen.

Technische fiche

Breedte: 220 cm

Diepte: 100 cm

Hoogte: 75 cm

Gewicht: 128 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

4.9
17 Recensies
Excellent 16
Goed 1
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (17)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling