alt

Opbergkolom voor badkamer - Trinity

619,00 €
MH-26160

Beschrijving

Ontdek de badkamerkolom uit de Trinity collectie, een elegante en functionele designaccessoire die je badkamerruimte naar een hoger niveau tilt. Met zijn verfijnde afmetingen van 140 cm hoog, 40 cm breed en 35 cm diep voegt deze Teak kolom een vleugje verfijning en organisatie toe aan je badkamer.

Deze zuil is zorgvuldig vervaardigd uit massief teakhout en belichaamt de natuurlijke schoonheid en opmerkelijke kracht van dit exotische hout. Teak is een ideale keuze voor de badkamer omdat het vocht- en schimmelbestendig is en dus uitzonderlijk duurzaam. De afwerking met teakhout voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan je badkamer.

Deze Trinity badkamerkolom is ontworpen om opbergruimte te maximaliseren. Hij heeft twee ruime kasten, elk verdeeld in twee planken, waardoor je royaal de ruimte hebt om je toiletartikelen, handdoeken en andere badkameraccessoires te organiseren. Dankzij deze praktische organisatie kun je je badkamer schoon en netjes houden, terwijl je toch gemakkelijk bij je benodigdheden kunt.

Al onze badkamermeubels zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk lager wordt. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Deze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Teak onderhouden is eenvoudig en gemakkelijk. Regelmatig schoonmaken met een zachte, licht vochtige doek is alles wat je nodig hebt om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die de natuurlijke schoonheid van het hout kunnen aantasten. Om de pracht van teak te behouden, kun je ook periodiek een speciale houtolie aanbrengen.

Maak je badkamerinrichting compleet met een badkamermeubel uit de Trinity collectie, dat perfect bij de kolom past dankzij het harmonieuze design en de teakhouten afwerking. Samen creëren deze twee elementen een coherente, verfijnde sfeer in je badkamer.

Technische fiche

Breedte: 40 cm

Diepte: 35 cm

Hoogte: 140 cm

Gewicht: 23 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling