alt

Opbergkolom voor badkamer - Duo

529,00 €
MH-26140

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Deze badkamerkolom, uit de Duo-collectie, richt zich op het essentiële en het functionele. Het brengt een vleugje zachtheid en cocooning in een interieur gewijd aan welzijn en rust. Met zijn verschillende opbergmogelijkheden is dit meubel ideaal om orde in uw huis te brengen.
Het Duo assortiment dankt zijn naam aan de slimme combinatie van Teak en Mindi, twee exotische houtsoorten, en het kleurcontrast tussen het natuurlijke hout en het wit dat licht brengt. Dit hangende meubel is gemaakt van een massief houten structuur. De fronten van de deuren en laden zijn wit geschilderd en hebben een mooi gesneden ovaal handvat. Een horizontale lijn, eveneens uitgesneden in het hout, geeft het meubel op subtiele wijze een moderne uitstraling. Er worden natuurlijke materialen en lichte kleuren gebruikt. Er waait een frisse wind in uw badkamer.
Zeer praktisch, deze kolom is verdeeld in vier compartimenten. Er is een gesloten kast in het bovenste gedeelte, twee open nissen in het midden en een schuiflade in het onderste gedeelte. Al uw handdoeken en producten kunnen hier worden opgeborgen.
Het apparaat wordt gemonteerd geleverd, dus u hoeft het alleen maar te plaatsen waar u het wilt hebben. U vindt in onze catalogus ook een ruime keuze aan spiegels en accessoires die kunnen worden gecombineerd met al onze badkamermeubels.

Dit meubilair moet worden opgehangen. De muurbeugels worden geleverd met een montageplan. Het enige wat niet inbegrepen is, zijn de schroeven en pluggen voor je muur.
Onze badkamermeubels zijn allemaal voorzien van "soft close" scharnieren. Dit zijn soft-close scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubilair slaat, waardoor het geluid aanzienlijk wordt beperkt. De laden zijn ook voorzien van soft close lopers. Dit betekent dat ze automatisch sluiten over de laatste centimeters voor uw gemak.

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege zijn natuurlijke ondoordringbaarheid. Het is een dicht hout, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en water. Dankzij zijn hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is de beste keuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt.
Mindihout, ook bekend als witte ceder, is een exotische houtsoort die in meubels wordt gewaardeerd om zijn sterkte, duurzaamheid en mooie uiterlijk.

Onderhoudsadvies: De gebruikte houtsoorten vereisen eenvoudig en regelmatig onderhoud om hun schoonheid te behouden. Het is raadzaam watervlekken dagelijks af te nemen met een droge doek om langdurig contact te voorkomen. Voor een grondiger reiniging zijn alleen zeepwater en een borstel met synthetische haren nodig. Gebruik geen bijtende producten of schurende gereedschappen die de vezel kunnen beschadigen.

De Duo collectie omvat ook een bijpassend badkamermeubel.

Technische fiche

Breedte: 35 cm

Diepte: 35 cm

Hoogte: 147 cm

Gewicht: 17 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
1 Recensie
Excellent 2
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling