alt

Badkamermeubel 70 cm - Duo

419,00 €
MB-26139

Op voorraad

Beschrijving

Dit badkamermeubel, uit de Duo collectie, richt zich op het essentiële en het functionele. In een interieur gewijd aan welzijn en rust brengt het een toon van zachtheid en cocooning.
Het Duo assortiment dankt zijn naam aan de slimme combinatie van Teak en Mindi, twee exotische houtsoorten, en het kleurcontrast tussen het natuurlijke hout en het wit dat licht brengt. Dit hangende meubel is gemaakt van een massief houten structuur. De fronten van de deuren en laden zijn wit geschilderd en hebben een mooi gesneden ovaal handvat. Een horizontale lijn, eveneens uitgesneden in het hout, geeft het meubel op subtiele wijze een moderne uitstraling. Er worden natuurlijke materialen en lichte kleuren gebruikt. Er waait een frisse wind in je badkamer. Dit eenvoudige en praktische badkamermeubel, ontworpen voor een wastafel, heeft een enkele lade die over de hele breedte van de structuur loopt. Uw kleine toiletartikelen worden er elegant in verstopt. Een dubbel massief houten blad geeft het meubel een modern design.

De meubels worden gemonteerd geleverd, u hoeft ze alleen nog maar te installeren op de plaats van uw keuze. U vindt in onze catalogus ook een ruime keuze aan spiegels en accessoires die bij al onze badkamermeubelen kunnen worden gevoegd. Dit meubilair moet worden opgehangen. De muurbeugels worden geleverd met een montageplan. Het enige wat niet inbegrepen is, zijn de schroeven en pluggen voor aan de muur.

Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een ongeboord blad, zodat u de wastafel(s) van uw keuze kunt plaatsen of inbouwen. Kom en ontdek ons assortiment stenen wastafels om uw meubilair te verfraaien en uw eigen persoonlijke sfeer te creëren. Uw meubels zullen uniek zijn. Onze badkamermeubels zijn allemaal voorzien van "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubilair slaat, waardoor het lawaai aanzienlijk wordt beperkt. De laden zijn ook voorzien van soft close lopers. Dit betekent dat ze automatisch sluiten over de laatste centimeters voor uw gemak.

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege zijn natuurlijke ondoordringbaarheid. Het is een dicht hout, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en water. Dankzij zijn hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is de beste keuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt. Mindihout, ook bekend als witte ceder, is een exotische houtsoort die in meubels wordt gewaardeerd om zijn sterkte, duurzaamheid en mooie uiterlijk.

Onderhoudsadvies: De gebruikte houtsoorten vereisen eenvoudig en regelmatig onderhoud om hun schoonheid te behouden. Het is raadzaam watervlekken dagelijks af te nemen met een droge doek om langdurig contact te voorkomen. Voor een grondiger reiniging zijn alleen zeepwater en een borstel met synthetische haren nodig. Gebruik geen bijtende producten of schurende gereedschappen die de vezel kunnen beschadigen.

De Duo-collectie omvat ook een bijpassende kolom.

Technische fiche

Breedte: 70 cm

Diepte: 30 cm

Hoogte: 50 cm

Gewicht: 15 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling