alt

Opbergkolom voor badkamer - Hako

679,00 €
MH-26146

Beschrijving

Deze badkamerkast maakt deel uit van de Hako-collectie, met zijn authentieke, natuurlijke uitstraling en hoogwaardige teakhouten afwerking. Hij is praktisch en elegant en biedt voldoende opbergruimte voor je schoonheidsproducten, badlinnen en andere badkameraccessoires.

De Hako badkamerkolom is volledig gemaakt van massief hout en valt op door zijn sobere, lichte materiaal en structuur. Dit meubel kan worden opgehangen. De muurbeugels worden geleverd met een montageplan. Alleen de schroeven en pluggen voor je muur worden niet meegeleverd.

Het meubel wordt gemonteerd geleverd. Je hoeft het alleen nog maar te installeren op de plek van je keuze. In onze catalogus vind je ook een uitgebreid assortiment spiegels en accessoires die je met al onze badkamermeubels kunt combineren.

Uitrusting :

Al onze badkamermeubelen zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluid aanzienlijk wordt verminderd. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Ze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Materialen :

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen omdat het van nature waterbestendig is. Het is een dichte houtsoort, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en de inwerking van water. Dankzij de hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het erg populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is een topkeuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt.

Onderhoudsinstructies :

Teak heeft een eenvoudige, regelmatige verzorging nodig om mooi te blijven. We raden aan om watervlekken dagelijks af te vegen met een droge doek om langdurig contact te vermijden. Voor een grondiger schoonmaakbeurt heb je alleen een sopje en een borstel met synthetische haren nodig. Wrijf je meubels schoon met een doek om resten van hygiëne- en schoonheidsproducten te verwijderen. Gebruik geen bijtende producten of schuurmiddelen die de vezel kunnen beschadigen.

De Hako collectie omvat ook badkamermeubels van 80 cm en 120 cm.

Technische fiche

Breedte: 40 cm

Diepte: 35 cm

Hoogte: 140 cm

Gewicht: 26 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling