alt

Badkamermeubel 80 cm - Mizu

469,00 €
MB-26153

Beschrijving

Ontdek het prachtige teakhouten badkamermeubel uit de Mizu collectie, een juweel van design en functionaliteit dat de elegantie van je badkamerruimte zal verhogen. Met zijn uitgebalanceerde afmetingen van 80 cm breed, 80 cm hoog en 50 cm diep is dit meubel een meesterwerk dat een vleugje verfijning toevoegt aan je badkamer.

Dit badkamermeubel is zorgvuldig vervaardigd uit massief teakhout en belichaamt de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van exotisch hout. De afwerking in teak versterkt de authentieke, elegante uitstraling, terwijl het unieke trapezepootontwerp een vleugje moderne verfijning toevoegt.

Dit Mizu badkamermeubel is speciaal ontworpen voor een enkele wastafel en biedt een speciale ruimte voor je wastafel voor praktisch en comfortabel gebruik. Het meubel heeft een ruime lade onder de wastafel, zodat je je toiletartikelen en accessoires discreet kunt opbergen.

Boven de lade voegt een open schap een extra vleugje elegantie en functionaliteit toe. Deze ruimte is ideaal voor het uitstallen van je mooi opgerolde handdoeken, decoratieve items of favoriete schoonheidsproducten, zodat je ze binnen handbereik hebt en tegelijkertijd een vleugje charme toevoegt aan je badkamer.

Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een ongeboord blad zodat je een wastafel naar keuze kunt plaatsen, ingebouwd of vrijstaand. Ontdek ons assortiment stenen wastafels om je meubel te verfraaien en creëer je eigen persoonlijke sfeer. Al onze badkamermeubels zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk lager wordt. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Deze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Teakhout onderhouden is eenvoudig en gemakkelijk. Regelmatig schoonmaken met een zachte, licht vochtige doek is alles wat nodig is om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die de natuurlijke schoonheid van het hout kunnen aantasten. Om de pracht van teak te behouden, kun je ook periodiek een speciale houtolie aanbrengen.

Om je badkamerinrichting met de Mizu collectie compleet te maken, kun je ook kiezen voor de kolom of de 120cm badkamermeubel, die perfect passen bij het hoofdmeubel om een samenhangende, elegante sfeer in je badkamer te creëren.

Technische fiche

Breedte: 80 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 80 cm

Gewicht: 20 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling