alt

Badkamermeubel 120 cm - Mizu

719,00 €
MB-26154

Beschrijving

Ontdek het teakhouten badkamermeubel met dubbele wastafel uit de Mizu collectie, een pronkstuk dat een vleugje elegantie en functionaliteit in je badkamer brengt. Met zijn royale afmetingen van 120 cm breed, 80 cm hoog en 50 cm diep is dit meubel speciaal ontworpen voor twee wastafels en biedt het een praktische en comfortabele ruimte voor stellen en gezinnen.

Dit badkamermeubel is zorgvuldig vervaardigd uit massief teakhout en belichaamt de natuurlijke schoonheid en opmerkelijke veerkracht van exotisch hout. De afwerking in teak versterkt het authentieke, elegante uiterlijk, terwijl het unieke trapezepootontwerp een vleugje moderne verfijning toevoegt.

Dit Mizu badkamermeubel heeft twee ruime lades, elk perfect geschikt om je toiletartikelen en accessoires discreet te ordenen. Zo houd je je badkamer netjes en opgeruimd, terwijl je toch gemakkelijk bij je persoonlijke spullen kunt.

Boven de lades biedt een open gedeelte extra ruimte om je zorgvuldig opgerolde handdoeken, favoriete schoonheidsproducten of decoratieve items die je badkamer een vleugje charme geven, op te bergen.

Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een ongeboord blad zodat je een wastafel naar keuze kunt plaatsen, ingebouwd of vrijstaand. Ontdek ons assortiment stenen wastafels om je meubel te verfraaien en creëer je eigen persoonlijke sfeer. Al onze badkamermeubels zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk lager wordt. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Deze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Teak onderhouden is eenvoudig en gemakkelijk. Regelmatig schoonmaken met een zachte, licht vochtige doek is alles wat nodig is om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die de natuurlijke schoonheid van het hout kunnen aantasten. Om de pracht van teak te behouden, kun je ook periodiek een speciale houtolie aanbrengen.

Om je badkamerinrichting met de Mizu collectie compleet te maken, kun je ook kiezen voor de badkamerkolom of de 80cm badkamermeubel, die perfect passen bij elkaar en een samenhangende, elegante sfeer in je badkamer creëren.

Technische fiche

Breedte: 120 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 80 cm

Gewicht: 31 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling