alt

Badkamermeubel 140 cm - Wave

899,00 €
MB-26162

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Dompel jezelf onder in luxe en functionaliteit met dit badkamermeubel uit de Wave collectie. Met zijn royale afmetingen van 140 cm breed, 59 cm hoog en 50 cm diep is dit teakhouten meubel ontworpen om de elegantie van je badkamer opnieuw te definiëren.

Gemaakt van massief teakhout, belichaamt dit Wave badkamermeubel de natuurlijke schoonheid van exotisch hout in combinatie met uitzonderlijke stevigheid. De teakhouten afwerking voegt een tijdloze touch toe, terwijl het moderne ontwerp een gevoel van verfijning oproept.

Dit badkamermeubel is een functioneel kunstwerk, gemaakt voor twee wastafels. Met vier slim ingedeelde lades zijn je badkamerbenodigdheden elegant georganiseerd. Het open rek in het midden voegt een vleugje originaliteit toe, ideaal om je opgerolde handdoeken op te leggen of je badaccessoires in stijl te presenteren.

Het meubel wordt verkocht zonder waskommen, met een ongeboord blad, zodat je de waskommen van je keuze kunt plaatsen, ingebouwd of vrijstaand. Ontdek ons assortiment stenen wastafels om je meubel te verfraaien en creëer je eigen persoonlijke sfeer. Al onze badkamermeubels zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk lager wordt. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Deze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Teakhout is gemakkelijk te onderhouden. Een zachte, licht vochtige doek is alles wat je nodig hebt om de natuurlijke schoonheid te behouden en stof te verwijderen. Vermijd schurende chemicaliën om de houten afwerking te behouden. Regelmatig gebruik van een speciale houtolie zorgt ervoor dat teak er op zijn best blijft uitzien.

Combineer dit meubel uit de Wave collectie met de kolom of kies voor het 80 cm badkamermeubel om het af te stemmen op je badkamer. Deze collectie biedt een consistente esthetiek die verfijning en functionaliteit uitstraalt.

Technische fiche

Breedte: 140 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 59 cm

Gewicht: 42 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling