alt

Badkamermeubel 80 cm - Harmony

429,00 €
MB-26141

Op voorraad

Beschrijving

Dit 80 cm lange badkamermeubel maakt deel uit van de Harmony-collectie, een authentieke en natuurlijke geest. Dit gamma, volledig in massief hout, valt op door de schuine lijnen die mooi opengewerkt zijn in de deuren, die lichtheid brengen en een zeer gewaardeerd hedendaags design bieden. Het Harmony badkamermeubel zal u verleiden dankzij de onzichtbare handgrepen en de hoogwaardige teakafwerking!
Zeer praktisch, dit badkamermeubel, ontworpen voor een wastafel, heeft een comfortabele opbergruimte voor alle essentiële toiletartikelen. Twee scharnierende deuren verbergen een grote nis die in tweeën wordt gedeeld door een plank over de hele lengte van het meubel. Deze grote opbergruimte is ideaal voor uw handdoeken en andere badkameraccessoires.

Dit apparaat kan worden opgehangen. De muurbeugels worden geleverd met een montageplan. Het enige wat niet inbegrepen is, zijn de schroeven en pluggen voor aan de muur.
Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een niet-geboord blad, zodat u de wastafel van uw keuze kunt inbouwen of plaatsen. Kom en ontdek ons assortiment stenen wastafels om uw meubilair te verfraaien en uw eigen persoonlijke sfeer te creëren. Uw meubels zullen uniek zijn. De meubels worden gemonteerd geleverd. U hoeft het alleen maar te installeren op de plaats van uw keuze. In onze catalogus vindt u ook een ruim assortiment spiegels en accessoires die met al onze badkamermeubels kunnen worden gecombineerd. Onze badkamermeubels zijn allemaal voorzien van "soft close" scharnieren. Dit zijn soft close scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubilair slaat, waardoor het geluid aanzienlijk wordt beperkt. De laden zijn ook voorzien van soft close lopers. Dit betekent dat ze automatisch sluiten over de laatste centimeters voor uw gemak.

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege zijn natuurlijke ondoordringbaarheid. Het is een dicht hout, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en water. Dankzij zijn hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is de beste keuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt.

Onderhoudsadvies: Teakhout vereist eenvoudig en regelmatig onderhoud om zijn schoonheid te behouden. Het is raadzaam watervlekken dagelijks met een droge doek af te nemen om langdurig contact te voorkomen. Voor een grondiger reiniging zijn alleen zeepwater en een synthetische borstel nodig. Gebruik geen bijtende producten of schurende gereedschappen die de vezel kunnen beschadigen.

De Harmony-collectie omvat ook het 120 cm badkamermeubel en de bijpassende kolom.

Technische fiche

Breedte: 80 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 45 cm

Gewicht: 18,5 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling