Er was eens het sprookje over B.A.R.A.K.'7... Ons sprookje...

Zoals vele jonge en dynamische koppels hadden we net ons huis gekocht, ons levensproject, op het adres ‘Chemin des Baraques N° 7’. Op de sleutelhanger die we bij de aankoop kregen stond «B.A.R.A.K.'7» geschreven...
Zoals elke nieuwe eigenaar begonnen we snel ons nestje in te richten .. en dat is net waar ons avontuur van start gaat!
Gepassioneerd door interieurdecoratie was de industriële stijl een nieuwe uitdaging voor Miss B.A.R.A.K.'7. Mister B.A.R.A.K.'7 was er eerst niet echt mee bezig maar werd vrij snel gecharmeerd door deze ruwe maar toch elegante en karaktervolle stijl van interieurinrichting.

Op zoek naar een paar meesterstukken hebben we snel beseft dat we niet echt vonden wat we wensten. Gemis aan design of kwaliteit, afgeleefde producten, maar zeker ook de ongelooflijk dure prijzen die gehanteerd werden waren echte struikelblokken om onze zin te vinden.
Maar we zijn nu eenmaal niet van het soort dat snel de moed verliest…. De oplossing? Als we onze zin niet kunnen vinden, laten we onze meubels dan zelf maar produceren!

Deze uitdaging heeft ons over verschillende continenten doen reizen maar we hebben uiteindelijk de passievolle en competente ambachtslui gevonden die bereid waren om onze eerste ‘schetsen’ te realiseren.

Met als resultaat dat onze prototypes exact overeenstemden met wat we in gedachte hadden: robuust en van heel degelijke kwaliteit, karaktervol, elegant en origineel, soms grappig maar steeds praktisch.
We dachten wat verder... «En wat indien we niet de enige zijn die zo’n karaktervolle meubels wensen?!». Een creatieve geest en een ‘geek’ samen… het idee kwam snel tot stand om onze creaties te verkopen en misschien mensen even gelukkig maken als we zelf waren!

Onze creaties verkopen? Ok, maar dan weer niet eender hoe en tegen eender welke prijs!
Miss B.A.R.A.K.'7 is een addict van de «Intelligent Shopping»-beweging. We leven in een tijdperk waar alles snel gaat en alles duur is, waarbij de mondialisering merken oplegt tegen soms overdreven dure prijzen. Dit project was dus een challenge om steeds nieuwsgierig te blijven en slim aan te kopen!

Ondanks ons verlangen, of we nu een ongelimiteerd budget genieten of met kleine middelen moesten kopen, was er geen haar op ons hoofd die eraan dacht om domweg 5x de prijs te betalen of het helemaal niets te kunnen kopen omdat elke intermediair al een commissie op zak had gestoken.

Om dat objectief te behalen en jullie hoog kwalitatieve meubels te kunnen aanbieden tegen uiterst scherpe prijzen was de voorwaarde dus wel dat we alle kosten tot een minimum moesten herleiden. Rechtstreeks verkopen van de ambachtsman naar de eindverbruiker. Alle intermediaire stappen, winkelhuurkosten, verkoperssalarissen en buitensporige publiciteitskosten enz. vermijden.

Deze positionering verplicht ons om op een intelligente wijze te handelen maar laat jullie dan weer toe slim aan te kopen. Een goede deal niet?!
We hebben hierbij zeker niet de pretentie om de “laagste prijs op de markt” aan te bieden op al onze industriële meubels, maar wat wel zeker is is dat we, met de beste kwaliteit in gedachte, er alles voor doen om jullie echt concurrentiële prijzen voor te stellen. Vergelijk zelf gerust.
Grote series produceren interesseert ons niet en onze bedoeling is zeker niet om de supermarkt te worden van de industriële meubelwereld waarbij iedereen hetzelfde thuis zou staan hebben. Zelf al produceren we onze meubels in meerdere exemplaren, dan nog heeft elk meubel zijn eigenheid om er een uniek meubelstuk van te maken.

B.A.R.A.K.'7 is een project dat met de tijd en met de opportuniteiten evolueert.

We stellen jullie onze creaties voor, van tijd tot tijd vergezeld van recuperatie of verbouwde voorwerpen of nog voorwerpen van andere merken die we zelf graag zien, maar steeds tegen scherpe prijzen. B.A.R.A.K.'7 bundelt ook regelmatig de krachten met artiesten of ambachtslui omdat, zoals het spreekwoord zegt, er steeds meer ideeën in twee hoofden zitten dan in één.

Op dit ogenblik, en voornamelijk om de beste prijzen te hanteren, concentreert B.A.R.A.K.’7 zich vooral op het internet. We zijn er ons degelijk van bewust dat onze klanten de meubels willen zien, willen voelen. Daarom zullen onze meubels op verschillende locaties te zien zijn. We zullen ook aanwezig zijn tijdens bepaalde events om onze collecties te tonen en vooral om jullie te ontmoeten. En je kan ons uiteraard ook steeds op Facebook en Instagram volgen!

Uiteraard is B.A.R.A.K.'7 een professioneel poject, van liefde en mooie dingen alleen kan je spijtig genoeg niet leven. Maar voor alles is het voor Miss en Mister

B.A.R.A.K.'7 essentieel dat eenieder zijn smaak en ideeën kan beleven. Dus als dit, zoals het voor ons het geval is, gerealiseerd kan worden door een warm en uitnodigend interieur, waar het doorheen julie smaak en keuze aangenaam leven is, dan hopen we dat jullie je zin vinden op onze site!
Geniet met karakter van je leven!

Miss en Mister B.A.R.A.K.'7


Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling