alt

Massief houten tafel met marmeren blad - Jade

899,00 €
TABLE-26342

Op voorraad

Beschrijving

De "Jade" massief houten tafel met marmeren blad is een verfijnd huwelijk van tijdloze elegantie en robuustheid, waar de luxe van zwart marmer zich mengt met de warmte van massief mangohout. Dit meubelstuk, met zijn weelderige zwart marmeren blad, biedt een oppervlak dat glad en koel aanvoelt, terwijl de natuurlijke aderen van het marmer een uniek karakter geven aan elke tafel.

De massief mangohouten poten hebben een meer klassieke stijl en doen denken aan de stevigheid en stabiliteit van traditionele meubels. Het contrast tussen de weelderigheid van het marmer en het organische aspect van het hout creëert een visuele harmonie die zeker zal opvallen in elke leefruimte. De mangoboom, die bekend staat om zijn duurzaamheid, is behandeld om zijn natuurlijke kleur en duidelijke nerf te versterken, zodat de tafel er na verloop van tijd beter uit zal zien.

Met zijn goed geproportioneerde afmetingen is deze tafel niet alleen een designobject, maar ook een functioneel meubelstuk dat gemakkelijk plaats biedt aan zes gasten. Of je nu formeel eet of informeel, het marmeren oppervlak is niet alleen mooi maar ook praktisch, van nature krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

De "Jade" tafel is ontworpen om harmonieus te passen in verschillende decors, van moderne interieurs tot meer traditionele ruimtes. Hij is met name geschikt voor mensen die een vleugje verfijning willen toevoegen aan hun eetkamer en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer willen behouden.

De verzending van deze tafel is ontworpen met het oog op eenvoud en bescherming van elk onderdeel. De houten poten zijn afzonderlijk verpakt om hun integriteit te garanderen, terwijl het marmeren blad stevig is vastgemaakt om schade tijdens het transport te voorkomen. De montage is eenvoudig, zodat je de tafel snel en moeiteloos kunt installeren en zonder vertraging van je nieuwe tafel kunt genieten.

Uiteindelijk is de 'Jade' tafel een investering in kwaliteit en stijl. Het is een stuk dat niet alleen een aanvulling is op je leefruimte, maar ook het middelpunt van gesprek zal worden op al je bijeenkomsten.

Ontdek ook onze collectie stoelen. Je vindt verschillende opties in leer of stof om deze prachtige eettafel elegant aan te vullen.

Technische fiche

Breedte: 170 cm

Diepte: 90 cm

Hoogte: 76 cm

Gewicht: 91 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling