alt

Opbergkolom voor badkamer - Loft

329,00 €
MH-26152

En stock

Beschrijving

Deze badkamerkolom maakt deel uit van de Loft collectie. Met zijn trendy industriële look en fijne teakhouten afwerking past hij in een hedendaags en minimalistisch interieur.
De Loft-serie wordt gekenmerkt door de prachtige combinatie van teakhout en metaal in een populair stedelijk industrieel ontwerp. Samengesteld uit een metalen structuur met strakke geometrische lijnen, mooi aangekleed met massief hout, biedt deze combinatie stevigheid, duurzaamheid en een ideale esthetiek om een moderne en industriële toets aan uw badkamer te geven.
Multifunctioneel, deze badkamer kolom bestaat uit vier open planken. Wij kunnen ons voorstellen dat uw badlinnen netjes in het zicht is opgeborgen of comfortabel in kleine opbergmanden is geplaatst. Deze 150 cm hoge plank is ideaal voor de badkamer, maar vindt ook zijn plaats in de slaapkamer, hal of woonkamer. Met een groene plant of een kleine decoratie brengt het een vleugje lichtheid in uw decoratie.
Gemonteerd geleverd, u hoeft het alleen nog maar te installeren op de plaats van uw keuze. U kunt in onze catalogus ook een ruime keuze aan spiegels en accessoires ontdekken die bij al onze badkamermeubels kunnen worden gevoegd.
Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege zijn natuurlijke ondoordringbaarheid. Het is een dicht hout, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en waterinwerking. Dankzij zijn hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is de beste keuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt.
Onderhoudsadvies: Het gebruikte hout vereist eenvoudig en regelmatig onderhoud om zijn schoonheid te behouden. Het is raadzaam watervlekken dagelijks met een droge doek af te nemen om langdurig contact te voorkomen. Voor een grondiger reiniging zijn alleen zeepwater en een borstel met synthetische haren nodig. Gebruik geen bijtende producten of schurende gereedschappen die de vezel kunnen beschadigen.
De Loft collectie omvat ook 80 cm en 120 cm badmeubelen.

Technische fiche

Breedte: 35 cm

Diepte: 35 cm

Hoogte: 150 cm

Gewicht: 14 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling