alt

Vrijstaande wastafel natuursteen - Tuberose

199,00 €
DECO-26207

En stock

Beschrijving

Laat u verleiden door de ovale Tuberose wastafel in gepolijst wit marmer.

Deze vrijstaande stenen wastafel heeft een moderne charme die past bij elke interieurstijl. De harmonieuze proporties en natuurlijke kleur geven je badkamer een sobere, verfijnde touch.

Deze prachtige wastafel is gemaakt van een echt blok marmer. Het is gewonnen en vervolgens met de hand uit de massa gehakt om een origineel en uniek stuk te creëren. Het gewicht van het marmer weerspiegelt de kwaliteit van het gebruikte materiaal, waardoor het een duurzaam object van grote degelijkheid is.

De binnenkant van het bassin is uitgehold, daarna gepolijst en waterdicht gemaakt om water tegen te houden. De buitenkant behoudt zijn natuurlijke uiterlijk. De wastafel heeft een afvoergat van ∅ 4,5 cm dat voldoet aan de Europese normen. Hij is speciaal ontworpen voor elke universele afvoerplug en wordt verkocht zonder accessoires of kranen.

Je zult vooral het authentieke natuurlijke effect van deze stenen wastafel waarderen, die op een badkamermeubel, planchet of wastafel kan worden geplaatst. Alleen geïnstalleerd of als onderdeel van een duo, en gecombineerd met een massief houten kast, zal de wastafel het geweldig doen in elke badkamer met een trendy mineraal decor.

Deze unieke wastafel is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Hij is praktisch, maar ook een echte decoratieve accessoire voor je leefruimte. Het is meer dan alleen een wastafel, het wordt een opvallend decoratief stuk.

Het onderhoud van je natuurstenen wastafel is snel en eenvoudig. We raden aan om dagelijks alle resten af te spoelen en de binnenkant af te nemen met een vochtige doek om kalkaanslag of watervlekken te voorkomen. Voor een grondiger reiniging kun je je wastafel wassen met een vochtige spons en een natuurlijke zeep zoals Marseillezeep, zwarte zeep of kleisteen. Vermijd chemische of bijtende producten (bleekmiddel, azijn, kalkverwijderaar, enz.) die de steen kunnen beschadigen en hem na verloop van tijd dof en poreus kunnen maken.

Marmer is een natuurproduct dat door onze ambachtslieden met de hand wordt bewerkt. De vorm, grootte, kleur en textuur kunnen per stuk licht verschillen. Foto's zijn niet bindend en elk stuk is uniek.

Ontdek onze collectie meubels, spiegels en badkameraccessoires en creëer je eigen persoonlijke sfeer.

Technische fiche

Breedte: 52 cm

Diepte: 42 cm

Hoogte: 15 cm

Gewicht: 38,5 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling