alt

Vrijstaande wastafel natuursteen - Abstrak

149,00 €
DECO-26199

Beschrijving

Ontdek Abstrak, een rond waskom gebeeldhouwd in roomwit marmer.
Deze stenen wastafel speelt de natuurlijke kaart met zijn lichte kleur en sobere marmering. Zijn speciale vorm doet denken aan de handgesneden stenen van vroeger.

Dit prachtige bassin is gemaakt van een echt blok marmer. Het is gewonnen en vervolgens met de hand gesneden in de massa om een origineel en uniek stuk te bieden. Het gewicht weerspiegelt de kwaliteit van het gebruikte materiaal en maakt het tot een duurzaam object van grote soliditeit.

De binnenkant van de schaal is uitgehold en vervolgens gepolijst en waterdicht gemaakt om water tegen te houden. De buitenkant behoudt zijn natuurlijke uitstraling. De gootsteen heeft een afvoergat van ∅ 4,5 cm volgens de Europese normen. Speciaal ontworpen voor elke universele afvoerplug, wordt verkocht zonder accessoires en zonder kranen.
U zult vooral het authentieke natuurlijke effect van deze stenen wastafel waarderen, die u op een badkamermeubel, planchet of wastafel kunt plaatsen. Alleen of in combinatie met een massief houten kast geïnstalleerd, zal de wastafel prachtig staan in uw badkamer met een zeer trendy minerale decoratie.
Deze unieke wastafel is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Het is praktisch, maar ook een echt accessoire om uw woonruimte te verfraaien. Meer dan alleen een wastafel, het wordt een opmerkelijk decoratief stuk.

Het onderhoud van uw natuurstenen wastafel is zeer eenvoudig en snel. Wij raden u aan om dagelijks alle resten af te spoelen en de binnenkant gewoon met een vochtige doek af te nemen om kalkaanslag of watervlekken te voorkomen. Voor een grondigere reiniging wast u uw wastafel met een vochtige spons en een natuurlijke zeep zoals Marseillezeep, zwarte zeep of kleisteen. Vermijd chemische of bijtende producten (bleekmiddel, azijn, kalkverwijderaar, enz.) die de steen kunnen beschadigen en hem na verloop van tijd dof en poreus kunnen maken.

Marmer is een natuurproduct, met de hand bewerkt door onze ambachtslieden. De vorm, grootte, kleur of textuur kan per stuk licht verschillen. Foto's zijn niet contractueel en elk stuk is uniek.

Ontdek onze collectie meubels, spiegels en badkameraccessoires en creëer uw eigen persoonlijke sfeer.

Technische fiche

Breedte: 40 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 15 cm

Gewicht: 24 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling