alt

Badkamermeubel 80 cm - Kirei

639,00 €
MB-26147

En stock

Beschrijving

Dit 80 cm lange badkamermeubel maakt deel uit van de Kirei collectie. Met zijn trendy industriële look en fijne teakhouten afwerking zal het prachtig staan in een hedendaags, minimalistisch interieur.

De Kirei-serie heeft een verbluffende combinatie van teakhout en zwart metaal in een populair stedelijk industrieel ontwerp. Deze combinatie van een zwart metalen frame, prachtig bekleed met massief hout, biedt stevigheid, duurzaamheid en een esthetiek die ideaal is om een moderne, industriële touch aan je badkamer te geven.

In onze catalogus vind je ook een uitgebreid assortiment spiegels en accessoires die je met al onze badkamermeubels kunt combineren.

Dit badmeubel kan worden opgehangen. De muurbeugels worden geleverd met een montageplan. Alleen de schroeven en pluggen voor je muur worden niet meegeleverd.

Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, maar met een ongeboord blad zodat je een wastafel naar keuze kunt plaatsen, ingebouwd of vrijstaand. Ontdek ons assortiment stenen wastafels om je meubel te verfraaien en creëer je eigen persoonlijke sfeer. Uw meubel zal uniek zijn.

Uitrusting :

Al onze badkamermeubelen zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het lawaai aanzienlijk wordt beperkt. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Ze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Materialen :

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege de natuurlijke waterbestendigheid. Het is een dichte houtsoort die van nature bedekt is met een oleohars die het beschermt tegen vocht en de inwerking van water. Dankzij de hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer geliefd in de badkamerwereld.

Onderhoudsinstructies :

Teak vereist een eenvoudige, regelmatige verzorging om mooi te blijven. We raden aan om watervlekken dagelijks af te vegen met een droge doek om langdurig contact te vermijden. Voor een grondiger schoonmaakbeurt is alleen een sopje en een borstel met synthetische haren nodig. Wrijf je meubels schoon met een doek om resten van hygiëne- en schoonheidsproducten te verwijderen. Gebruik geen bijtende producten of schuurmiddelen die de vezel kunnen beschadigen.

De Kirei collectie omvat ook een 120 cm badkamermeubel en bijpassende 140 cm kolom.

Technische fiche

Breedte: 80 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 50 cm

Gewicht: 27,5 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling