alt

Badkamermeubel 80 cm - Azur

629,00 €
MB-26134

Op voorraad

Beschrijving

Dit 80 cm lange badkamermeubel maakt deel uit van de Azur collectie, een sober en chique ontwerp met een hoogwaardige teakhouten afwerking. De lijnen van deze reeks zijn zuiver. Wij waarderen de horizontale latten die in de deuren zijn uitgesneden en het gemak waarmee ze kunnen worden geopend dankzij een grote inkeping die in het hout is geboord en als handvat dient.

Dit zeer praktische badkamermeubel, ontworpen voor een wastafel, heeft een comfortabele opbergruimte voor alle essentiële toiletartikelen. Twee scharnierende deuren verbergen een grote ruimte die in tweeën wordt gedeeld door een plank die over de lengte van het meubel loopt. Onder de plank bevindt zich een volledig open nis, ideaal om uw handdoeken of washandjes direct bij de hand te hebben. Het ontwerp van dit meubel brengt een eigentijds tintje aan uw badkamer.
Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een niet-geboord blad, zodat u de wastafel(s) van uw keuze kunt plaatsen of inbouwen. Kom en ontdek ons assortiment stenen wastafels om uw meubilair te verfraaien en uw eigen persoonlijke sfeer te creëren. Uw meubels zullen uniek zijn. De meubelen worden gemonteerd geleverd, u hoeft ze alleen nog maar te installeren op de plaats van uw keuze. U kunt in onze catalogus ook een ruime keuze aan spiegels en accessoires ontdekken die bij al onze badkamermeubels kunnen worden gevoegd.

Onze badkamermeubels zijn allemaal voorzien van "soft close" scharnieren. Dit zijn soft close scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubilair slaat, waardoor het geluid aanzienlijk wordt beperkt. De laden zijn ook voorzien van soft close lopers. Dit betekent dat ze automatisch sluiten over de laatste centimeters voor uw gemak.

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege zijn natuurlijke ondoordringbaarheid. Het is een dicht hout, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en water. Dankzij zijn hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is de beste keuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt.

Onderhoudsadvies: Teakhout vereist eenvoudig en regelmatig onderhoud om zijn schoonheid te behouden. Het is raadzaam watervlekken dagelijks met een droge doek af te nemen om langdurig contact te voorkomen. Voor een grondiger reiniging zijn alleen zeepwater en een borstel met synthetische haren nodig. Wrijf uw meubels met een doek om resten van hygiëne- en schoonheidsproducten te verwijderen. Gebruik geen bijtende producten of schurende gereedschappen die de vezel kunnen beschadigen.

De Azur-collectie omvat ook het 140 cm badkamermeubel en de bijpassende kolom.

Technische fiche

Breedte: 80 cm

Diepte: 55 cm

Hoogte: 80 cm

Gewicht: 25 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling