alt

Industriële ladekast Liverpool

399,00 €
MB-26039

Op voorraad

Beschrijving

Geef uw interieur een moderne loft sfeer met de Liverpool industriële ladekast.

De Liverpool-collectie combineert op harmonieuze wijze acaciahout en grijs metaal. Het spel van kleuren en texturen onderstreept een verfijnd en industrieel design. De Liverpool meubelen zijn geheel van massief hout gemaakt en zijn versierd met diverse metalen onderdelen. De geometrische stijl van de poten, bestaande uit 2 aan elkaar gelaste parallelle rechthoekige metalen frames, geeft het meubel een eigentijdse uitstraling en zorgt voor een grote stevigheid van het geheel.

Deze ladekast is ideaal om extra opbergruimte te bieden in kleine ruimtes. In de slaapkamer, het kantoor of de woonkamer zal het een praktisch en functioneel meubelstuk zijn.
3 grote metalen laden zullen u toelaten uw opbergruimte gemakkelijk te organiseren. U kunt er uw kleine linnengoed, uw documenten of uw kantoormateriaal in opbergen.
De ruimte is volledig benut en geoptimaliseerd om u maximale opbergmogelijkheden te bieden.

Wij waarderen in het bijzonder het ergonomische ontwerp van de brede handgrepen, die het gemakkelijk maken de laden te openen en te bedienen.
De minimalistische look en de kwaliteit van de materialen van deze ladekast zullen de meeste mensen bekoren. Elegant en functioneel, zal het gemakkelijk een plaats vinden in een hedendaags, industrieel of modern interieur.

Het acaciahout is van exotische tropische oorsprong en is herkenbaar aan zijn natuurlijke oranje kleur en zijn mooie zichtbare nerven. Het is ook bijzonder zacht om aan te raken. Dit hout, dat met name wordt gebruikt voor de bouw van scheepsrompen, staat bekend als een harde houtsoort met een grote weerstand. Het is dus ideaal om uw meubelen bestand te maken tegen de gevolgen van de tijd.

Het wordt met de hand gemaakt. Elk meubelstuk is uniek en heeft zijn eigen nuances die voortvloeien uit de natuurlijke kenmerken van het hout.

Tip: Dankzij de verstelbare glijders onder de poten kunt u de meubels in elke kamer gemakkelijk waterpas zetten.
Deze industriële ladekast maakt deel uit van de Liverpool-collectie. U kunt het combineren met het TV-meubel of de boekenkast om een geraffineerd geheel te verkrijgen.

Technische fiche

Breedte: 60 cm

Diepte: 35 cm

Hoogte: 100 cm

Gewicht: 39 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling