alt

Grote industriële spiegel

399,00 € 379,00 €-20,00 €
MIR-051-CARBW

Op voorraad

Beschrijving

Deze grote industriële spiegel geeft u een werkplaatsatmosfeer. Geïnspireerd door onze emblematische architectuur uit de gouden eeuw van de industrie, zal deze spiegel helderheid bieden en een rauwe noot aan uw interieur geven.
Samengesteld uit 20 frames, zal deze authentieke en originele trompe-l'oeil zeker het middelpunt van uw decoratie worden. Het geeft de indruk van een grote lichtgevende opening, de illusie zal er zijn! Deze spiegel is ideaal om diepte te geven aan uw kamer en zal zijn plaats vinden in een woonkamer, een inkomhal of in een badkamer in hedendaagse of industriële stijl.
Met een slim geplaatste spiegel kunt u spelen met perspectieven en een kamer optisch vergroten. Ideaal om een industrieel tintje te geven zonder de muren te slopen.
Deze metalen spiegel kan aan de muur worden opgehangen (schroeven niet inbegrepen) of als decoratie op een dressoir of een plank worden geplaatst.
U kunt de carbon afwerking en de symmetrische lijnen bewonderen, die het accessoire heel bijzonder maken. Zijn grote afmetingen, 150 cm hoog en 100 cm breed (of omgekeerd), geven hem een imposante en assertieve uitstraling.
Volledig met de hand gemaakt, waarderen we vooral het smeedwerk dat de spiegel elegant aankleedt. De verschillende zwarte metalen onderdelen hebben een patina gekregen om de vintage look van de spiegel te versterken. Zorgvuldig aan elkaar gelast, worden klinknagels ook gebruikt om het metalen frame aan te kleden en een zeer trendy vintage tintje te geven.
Bij het verpakken worden alle voorzorgsmaatregelen genomen om een veilige levering te garanderen. Wij werken met gespecialiseerde transporteurs en uw spiegel wordt bij u thuis afgeleverd.
We kunnen ons voorstellen dat deze spiegel boven de zwarte industriële design console wordt geïnstalleerd om een industriële sfeer in uw kamer te creëren. En waarom gebruik je het niet als kaptafel om al je schoonheidsaccessoires op te bergen!

Technische fiche

Breedte: 100 cm

Diepte: 3 cm

Hoogte: 150 cm

Gewicht: 43 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

4.2
4 Recensies
Excellent 2
Goed 1
Medium 1
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling