alt

Massief houten tafel - Thanais

699,00 €
TABLE-26348

Op voorraad

Beschrijving

De massief houten tafel "Thanais" is een ode aan het traditionele vakmanschap, waarbij massief mangohout centraal staat. Met zijn royale blad van 200 cm bij 100 cm biedt deze tafel comfortabel plaats aan acht personen, waardoor hij ideaal is voor familiemaaltijden of feestelijke avonden met vrienden.

Het mangohout, gekozen vanwege zijn sterkte en duurzaamheid, geeft deze tafel een warme, natuurlijke uitstraling. Het oppervlak van het tafelblad onthult de kenmerkende nerf van het hout, met zijn variaties in kleur en textuur die het verhaal vertellen van de boom waar het vandaan komt. Deze visuele rijkdom wordt beschermd door een delicate behandeling die de authenticiteit van het hout bewaart en de duurzaamheid bij dagelijks gebruik garandeert.

De "Thanais" tafel valt op door zijn elegante eenvoud, waarbij het massieve mangohout zorgvuldig is bewerkt. Het solide, geruststellende onderstel van de tafel valt op door de massief houten poten. Deze zijn fijn bewerkt met regelmatige golvingen, waardoor de tafel er zowel zacht als gestructureerd uitziet. Het ontwerp van de poten is niet alleen een esthetisch hoogstandje, het weerspiegelt ook vakmanschap, met veel aandacht voor elk detail om kwaliteit en precisie te garanderen.

Elke kromming in de poten van de "Thanais" tafel is het resultaat van een doordachte werkwijze die ervoor zorgt dat de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren komt met behoud van een onberispelijke functionaliteit. Het is een stuk dat getuigt van de vaardigheid van degenen die het hebben gemaakt, maar zonder te overdrijven blijft het trouw aan een strakke, moderne stijl.

In perfecte harmonie met deze tafel maken de 'Elegance' stoelen in naturel hout en grijze stof het geheel af. Ze vallen op in de foto met hun pure silhouetten en zachte lijnen en bieden zowel visueel comfort als zitcomfort. Het hout van de stoelen past bij dat van de tafel, terwijl de grijze stof een zachte, eigentijdse toets toevoegt die uitnodigt om te ontspannen.

De "Thanais" collectie omvat ook een massief houten tv-meubel en een massief houten dressoir van 165 cm.

Technische fiche

Breedte: 200 cm

Diepte: 100 cm

Hoogte: 76 cm

Gewicht: 59 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling