alt

Teak badkamermeubel 120 cm - Neo

699,00 €
MB-26157

En stock

Beschrijving

Dit 120 cm lange badkamermeubel maakt deel uit van de Neo collectie, een sober, chique ontwerp met een teakhouten afwerking van topklasse. De lijnen van deze serie zijn puur. De gebeeldhouwde verticale latten in de deuren en het gemak waarmee ze geopend kunnen worden, zijn bijzonder aangenaam.

Met een blad van 120 cm is dit badkamermeubel ontworpen voor twee wastafels (apart verkrijgbaar). Er zitten geen gaten in het blad zodat je de wastafel van je keuze kunt plaatsen, ingebouwd of vrijstaand. Ontdek ons assortiment stenen wastafels om je meubel te verfraaien en creëer je eigen persoonlijke sfeer. Je meubel zal uniek zijn.

De meubels worden gemonteerd geleverd, dus je hoeft ze alleen nog maar te installeren op de plek van je keuze. Onze catalogus bevat ook een uitgebreid assortiment spiegels en accessoires die met al onze badkamermeubels gecombineerd kunnen worden.

Uitrusting :

Al onze badkamermeubelen zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluid aanzienlijk wordt verminderd. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Ze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Materialen :

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege de natuurlijke waterbestendigheid. Het is een dichte houtsoort die van nature bedekt is met een oleohars die het beschermt tegen vocht en de inwerking van water. Dankzij de hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het erg populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is een topkeuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt.

Onderhoudsinstructies :

Teak heeft een eenvoudige, regelmatige verzorging nodig om mooi te blijven. We raden aan om watervlekken dagelijks af te vegen met een droge doek om langdurig contact te vermijden. Voor een grondiger schoonmaakbeurt heb je alleen een sopje en een borstel met synthetische haren nodig. Wrijf je meubels schoon met een doek om resten van hygiëne- en schoonheidsproducten te verwijderen. Gebruik geen bijtende producten of schuurmiddelen die de vezel kunnen beschadigen.

De Neo collectie omvat ook een 80 cm badkamermeubel en bijpassende 145 cm kolom.

Technische fiche

Breedte: 120 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 45 cm

Gewicht: 30,5 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling