alt

3-zits Chesterfield lederen bank

1 489,00 €
M-COUCH-19159

Op voorraad

Beschrijving

Deze klassieke chesterfield bank is het natuurlijke broertje van de leren chesterfield fauteuil en zal de ster van uw woonkamer zijn. In overeenstemming met de authenticiteit van de traditionele Chesterfield bank, geeft de afwerking van het leer deze bank een unieke vintage look!
Het Chesterfield ontwerp geeft uw interieur een So British effect dat zowel met klassieke chique als vintage interieurs kan worden gecombineerd. De bijzondere stoffering en de afgeronde armen geven de bank een robuuste en comfortabele uitstraling, waardoor u urenlang wilt loungen. Deze sofa is gemaakt van de hoogste kwaliteit leder en de zichtbare naden zullen u zeker doen denken aan high fashion stukken.
Het buffelleer heeft dezelfde kenmerken als op de foto's. Deze kenmerken zijn heel normaal. Het is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn dikke, soms ongelijkmatige nerf en zijn grote robuustheid. Deze artikelen worden met de hand gemaakt. De kleur kan van stuk tot stuk licht verschillen.
Of u nu op zondag wilt luieren of een avondje uit wilt met vrienden, deze Chesterfield bank zal aan al uw eisen voldoen.
De bruine kleur van het leer geeft uw woonkamer een warme, vintage uitstraling.
Behandeling: Het leder van de sofa is behandeld tegen vlekken, zodat hij elke dag comfortabel te gebruiken is. U zult er vele jaren met een gerust hart gebruik van kunnen maken. Het leer zal na verloop van tijd een patina ontwikkelen, wat het unieke karakter van uw Chesterfield sofa zal versterken. Wij raden al onze klanten aan alleen producten te gebruiken die geschikt zijn voor het reinigen van leder. Om de levensduur van uw Chesterfield te verlengen, is het belangrijk deze te voeden met een speciale balsem. Echt leder heeft dezelfde kenmerken als onze huid en heeft speciale verzorging nodig.
Levering: Deze sofa wordt op een pallet aan de deur geleverd. U moet dus zorgen voor toegang en behandeling om het in uw huis te installeren (zie leveringsvoorwaarden).
De Chesterfield bank past perfect bij de eenzits fauteuil uit dezelfde serie.

Technische fiche

Breedte: 190 cm

Diepte: 80 cm

Hoogte: 73 cm

Gewicht: 61 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
1 Recensie
Excellent 1
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling