alt

Chesterfield lederen fauteuil 1 zit

699,00 €
M-COUCH-17026

Op voorraad

Beschrijving

Wie heeft er niet gedroomd van een Chesterfield fauteuil of bank in zijn woonkamer? Het is een tijdloze klassieker die niemand onverschillig laat. Het Chesterfield ontwerp geeft uw huis een Britse uitstraling die zowel met klassieke chique als vintage interieurs kan worden gecombineerd. De bijzondere stoffering en de afgeronde armleuningen geven de Chesterfield een robuuste en comfortabele uitstraling, waardoor u urenlang zult willen loungen.
Qua materialen willen we de hoge kwaliteit van het buffelleer dat we hebben gekozen benadrukken. Qua kleur hebben we gekozen voor een zachte, harmonieuze bruintint.
Het buffelleer heeft dezelfde kenmerken als op de foto's. Deze kenmerken zijn heel normaal. Het is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn dikke, soms ongelijkmatige nerf en zijn grote robuustheid. Deze artikelen zijn handgemaakt, de kleur kan dus lichtjes verschillen van stuk tot stuk.
Behandeling: Om comfort te bieden bij dagelijks gebruik, is het leder van de sofa behandeld tegen vlekken. U zult er vele jaren met een gerust hart gebruik van kunnen maken. Het leer krijgt na verloop van tijd een patina, waardoor uw Chesterfield sofa een uniek karakter krijgt. Wij raden al onze klanten aan alleen producten te gebruiken die geschikt zijn voor het reinigen van leder. Om de levensduur van uw Chesterfield te verlengen, is het belangrijk deze te voeden met een speciale balsem. Echt leder heeft dezelfde kenmerken als onze huid en heeft speciale verzorging nodig.
Levering: Deze sofa wordt op een pallet aan de deur geleverd. U moet dus zorgen voor toegang en behandeling om het in uw huis te installeren (zie leveringsvoorwaarden).
De Chesterfield fauteuil past perfect bij de 3-zits bank uit dezelfde serie. Het kan ook op zichzelf worden gebruikt in een slaapkamer of kantoor. Deze lederen fauteuil is een meesterwerk dat veel karakter en warmte zal toevoegen aan uw interieur. Je zult er verliefd op worden!

Technische fiche

Breedte: 90 cm

Diepte: 80 cm

Hoogte: 73 cm

Gewicht: 27 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
2 Recensies
Excellent 3
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling