Suite à l'incendie survenu cette nuit dans le Centre de données d'OVH Strasbourg, nos adresses emails sont momentanément inaccessibles
Pour nous contacter par email, veuillez utiliser le Chat du site internet ou la messagerie de Facebook

Vintage dressoir teak "Nostalgie"

559,00 €
HOF-MB-18003

Op voorraad

Beschrijving

Dit prachtige vintage buffet met houten lamellen is uiterst origineel. BARAK7 heeft een nieuwe collectie gecreëerd die zowel vintage als industrieelduidelijk herkenbaar waarvan deze dressoir in onbewerkt metaal en teak er deel uit maakt. Deze dressoir met een vrij donkere metalen structuur biedt een mooie opbergruimte. Het is verdeeld in drie delen, waaronder aan elk uiteinde decoratieve teakhouten lameldeuren gemonteerd op een metalen frame. Deze deuren bevatten elk twee opslagruimtes. De planken zijn van hetzelfde materiaal geproduceerd als de structuur van het buffet, van onbewerkt metaal. De zeer decoratieve lameldeuren met kleine interspaties geven veel persoonlijkheid aan het meubilair en een bijzonder vintage look. Het centrale deel van het vintage teakhouten dressoir bestaat uit twee laden in opengewerkt onbewerkt metaal en een open ruimte tussen de twee laden. De enige zichtbare plank is van natuurlijk teakhout. De grote bovenplank van dit dressoir kan dienen om een lamp of felgekleurde decoratieve objecten op te plaatsen. Het dressoir staat op vier metalen wielen met een zeer industriële uitstraling.

De vintage teakhouten dressoir past in een keuken of eetkamer van industriële of eerder vintage stijl. Gezien de grote opbergruimte kan je er al je borden, glaswerk en koffieservice in plaatsen. Het is perfect voor een gezin van vier of voor een jong koppel dat graag vrienden uitnodigd voor een goede maaltijd.

Qua onderhoud, niets makkelijker! Of het nu gaat om de​metalen structuur of de vlekbestendig behandelde teak, gewoon regelmatig even schoonwrijven met een droog doek en je vintage dressoir ziet eruit als nieuw!

Technische fiche

Breedte:
130 cm

Diepte:
40 cm

Hoogte:
92 cm

Gewicht:
55 kg


Recensies

Kwaliteit 
29-06-2019

Buffet

Très satisfaite de mon meuble, bon emballage , bonne qualité. Merci

  Schrijf uw recensie

  Vintage dressoir teak "Nostalgie"

  Vintage dressoir teak "Nostalgie"

  ONZE GARANTIES

  Atout 1
  Originele creaties, edele materialen, een stijl
  Atout 2
  Een klantenservice ter jouwer beschikking
  Atout 3
  Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
  Atout 4
  Een opslagdienst voor jouw bestelling