Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.

Vintage schoenenkast "Shoes"

99,00 €
HOF-MB-18001

Op voorraad

Beschrijving

Bij de laatste BARAK7 nieuwigheden hoort dit zeer praktisch meubelstuk dat gebruikt kan worden om 6 tot 9 paar schoenen in te bewaren. De vintage schoenenkast "Schoes" waarvan de structuur voornamelijk bestaat uit oud metaal draagt het duidelijke brandmerk van industriële vintage en kan je niet onverschillig laten. Het probleem om schoenen te bergen is van allen tijde en treft alle gezinnen en alleenstaanden. Wij hebben de oplossing!

Haar natuurlijk getinte mangohouten bovenblad contrasteert perfect met het metaal van de rest van het meubel. Deze lage kast (65 cm hoog) bestaat uit drie niveaus. Onderaan zijn de eerste twee ruimtes open aan de voorkant van de kast en de bodem is samengesteld uit een metalen rooster in de vorm van kleine ruiten. De bodem blijft zo open. Aan de bovenkant van de kast is een lade van hetzelfde hout als het bovenbladde. Je kan er voor kiezen om er schoenen in te bewaren of je assortiment schoensmeer en andere verzorgingsproducten. Aan jou de keuze!

De metalen structuur die de hele kast ondersteunt eindigt op 4 wielen met rem wat deze vintage schoenenkast "schoes" ingenieus en tevens verplaatsbaar maaktl. Het kan zo makkelijk bewegen en van de ene kamer naar de andere verplaatst worden, afhankelijk van hoe je het wil gebruiken. In de hal of in de keuken en waarom niet in de garage als dat nodig is.

Onderhoud van het mangohout is heel makkelijk, want het is voldoende om er met een​droge doek over te gaan en klaar is Kees. Het gebruikte materiaal voor alle BARAK7-meubels wordt zorgvuldig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteit en robuustheid.

Technische fiche

Breedte:
65 cm

Diepte:
38 cm

Hoogte:
60 cm

Gewicht:
15 kg


Recensies

Kwaliteit 
11-06-2020

Très beau petit meuble

Parfait et livraison rapide.

Merci à vous

  Kwaliteit 
  14-05-2020

  Super

  Reçu rapidement, ce meuble est arrivé très bien emballé, et déjà monté.
  Très bonne qualité, conforme à la photo.
  Super rapport qualité prix.

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
  Kwaliteit 
  01-08-2019

  Très satisfaite

  Parfait, il correspond tout à fait à ce que je recherche. Meuble de bonne qualité, un retard dans les délais de livraison, mais un service client efficace!

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

  Schrijf uw recensie

  Vintage schoenenkast "Shoes"

  Vintage schoenenkast "Shoes"

  ONZE GARANTIES

  Atout 1
  Originele creaties, edele materialen, een stijl
  Atout 2
  Een klantenservice ter jouwer beschikking
  Atout 3
  Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
  Atout 4
  Een opslagdienst voor jouw bestelling