Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.

Industriële buffetkast Chic light

869,00 € 769,00 € -100,00 €
VIL-MH-18003

vanaf 28-10-2020

Beschrijving

In de industriële chique stijl heeft BARAK7 deze prachtige mangohouten buffetkast "Chic light" met grijze afwerking gecreëerd, waarvan het bovenste gedeelte volledig van glas is. Deze kast met twee niveaus kan worden gebruikt als opbergkast voor al je vaatwerk, zoals in de buffetkast "Chic grey". Je kan het onderste gedeelte kiezen om verschillende borden en schotels, schaaltjes en allerhande kommen in op te slaan. Het volledig transparante bovenste gedeelte kan gebruikt worden voor het bewaren van je glazen en koffiesets. De hele structuur van deze industriële buffetkast "Chic light" is in mangohout en rust op grote houten poten. Het onderste deel bestaat uit twee massieve deuren gemaakt van mangohout in dezelfde grijze afwerking als de structuur van de buffetkast. Deze twee deuren, waarvan de handgrepen van vernikkeld metaal zijn, bevatten elk twee opbergruimtes met telkens twee draagplanken. Het zijn houten planken, zeer dik en stevig, waar zware voorwerpen zoals borden op kunnen rusten. De bovenkant van de buffetkast bestaat uit twee planken in mangohout met dezelfde afwerking als de rest van het meubilair. Het enige verschil met het onderste deel van de "Chique light" buffetkast zijn de glazen deuren waarvan de frames en handgrepen in vrij donker ruw metaal zijn. Het contrast valt op met het geheel van de kast in grijstinten. De ramen zijn volledig transparant, wat het meubel ‘verlicht’.

Technische fiche

Breedte:
90 cm

Diepte:
46 cm

Hoogte:
190 cm

Gewicht:
85 kg


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Industriële buffetkast Chic light

Industriële buffetkast Chic light

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling