alt

Industriële kruk met veer

149,00 €
CHAIRT-5066

Op voorraad

Beschrijving

De emblematische Singer poot bekroond door een veer geïnspireerd op het ontwerp van industriële schokdempers, hier is een gedurfde versie van de industriële kruk.
Robuust en elegant, deze kleine industriële kruk zal een originele toets geven aan uw interieur. De sokkel bestaat uit een dikke ijzeren buis, gemonteerd op 4 gietijzeren poten met het opschrift SINGER. De voet is omgeven door een zwarte metalen veer en wordt bekroond door een gestoffeerde zitting bekleed met bruin vegan leer. Het 7 cm dikke kussen zorgt voor een comfortabele en ontspannende zitervaring.
Barak 7 veganistisch leder ziet eruit en voelt aan als hoogwaardig natuurlijk dierlijk leder, maar is gemaakt van plantenvezels. Het is ook veel sterker en duurzamer dan dierlijk leder. Als u op zoek bent naar een materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is, zult u dol zijn op veganistisch leer.
Het moderne ontwerp van de veerpoot maakt niet alleen het uiterlijk van de bijzetkruk uniek, maar geeft hem ook een sterke uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Als een collector's item, zal het goed staan in elke kamer van het huis.
De veer is louter decoratief. De veer beweegt niet tijdens het gebruik, waardoor deze industriële kruk een constante hoogte van 50 cm behoudt en voor een grote stabiliteit zorgt.
Ondanks zijn compacte afmetingen weegt deze industriële kruk niet veel meer dan 9 kg en staat hij bekend om zijn grote weerstand. Het zal van generatie op generatie reizen zonder oud te worden.
Om de meest kwetsbare vloeren te beschermen, raden wij u aan zelfklevend vilt of beschermende kussentjes onder de kruk aan te brengen.
Overwonnen door het alternatief van een veganistisch leer? Wij nodigen u uit om onze industriële stoel in wafelleer te ontdekken.
De meubelen worden in één stuk geleverd, er is geen montage nodig. Onze zendingen worden zorgvuldig verpakt en veilig afgeleverd door een gespecialiseerde transporteur.

Technische fiche

Breedte: 32 cm

Diepte: 32 cm

Hoogte: 50 cm

Gewicht: 9 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
1 Recensie
Excellent 2
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling