Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.
Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Bistro stoel koper

89,00 €
VI-CHAIR-17034

Dit product is niet meer op voorraad

Beschrijving

Barak7 heeft in haar kenmerkende industriële stijl een zeer originele stoel ontworpen. Dit is de industriële koperen stoel die eigenlijk de exacte vintage schoolstoel is die we zeker kennen, maar dan herzien met een uniek ontwerp. De tijdloze look maakt dat iedereen deze vintage stoel thuis wil hebben. Wat er zo bijzonder is aan de Barak7 koper industriële stoel is dat het een metalen stoel is met een satijnen koperen afwerking. De rugleuning met opengewerkt zwart metaal heeft ook een lichte satijnafwerking. Het contrast van de twee tinten van deze stoel is erg interessant en maakt deze stoel ook uniek.

De koperen afwerking is echt opvallend in je industrieel interieur. Hij is licht, stabiel en robuust tegelijk. De koperen industriële stoel is makkelijk te onderhouden en kan ook in de kinderkamer worden gebruikt, aangezien hij zeer stabiel is. Ook met de hele familie rond de eettafel heeft hij zijn nut bewezen. Het is een zeer comfortabele stoel en is ideaal om lange tijd aan tafel te besteden met vrienden of familie. Het is zowel voor je eetkamer als in je keuken geschikt. De koperafwerking is makkelijk van onderhoud en is bestand tegen spatten of vuile kinderhandjes. Een vochtige doek doet de vlekken en-vensnel verdwijen als ze verschenen zijn. Een ander kenmerk van de koperen industriële stoel is dat hij makkelijk kan worden opgestapeld, makkelijk op te bergen is en zo even makkelijk gebruikt kan worden als back-up stoel. Zeer decoratief vind hij ook een plaats in je slaapkamer, in je kantoor of in je entreehal. Amateur van vintage industriële meubels? Deze stoel is echt voor jou!

Hoogte van de zit: 45cm

Technische fiche

Breedte:
40 cm

Diepte:
40 cm

Hoogte:
85 cm

Gewicht:
6 kg


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Bistro stoel koper

Bistro stoel koper

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling