alt

Industriële stoel "Faites comme chez vous"

229,00 € 199,00 €-30,00 €
HD-CHAIR-5897

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Originaliteit, persoonlijkheid, karakter... Zoveel woorden die deze prachtige industriële stoel met retro-chique inspiratie zouden kunnen omschrijven. Ideaal om warmte toe te voegen aan uw interieur, is het vooral zijn slogan "Faites comme chez vous" die uw gasten zal ontspannen die niet zullen nalaten om op zijn comfortabele lederen kussens plaats te nemen.

Deze smeedijzeren en echt lederen stoel zal de aandacht trekken van de liefhebbers van vintage meubels. U zult zijn retro look waarderen. Het leer is opzettelijk verouderd om de authenticiteit en het karakter van de stoel te versterken.
De structuur, met slanke en sierlijke rondingen, is volledig van zwart metaal. Er is bijzondere zorg besteed aan de afwerking van de lasnaden voor een esthetisch chique uiterlijk. De zitting, rugleuning en armleuningen zijn bekleed met leder en gestoffeerd voor maximaal comfort. U kunt de zichtbare lederen stiksels rond de rugleuning en zitting bewonderen.
De basis bestaat uit vier U-vormige poten die rusten op kleine ronde metalen voetstukjes. Zelfklevende beschermpads zijn aangebracht om zelfs de meest kwetsbare vloeren te beschermen.
Het buffelleer heeft dezelfde kenmerken als op de foto's. Het is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn dikke, soms ongelijkmatige nerf en zijn grote robuustheid. Deze artikelen zijn handgemaakt, dus de naden zijn niet allemaal regelmatig.
Al onze meubels zijn uniek. Ze zijn gemaakt door bekwame ambachtslieden. Een stijl die zijn inspiratie haalt uit het industriële tijdperk, een knowhow die van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Deze industriële stoel kan gecombineerd worden met de industriële lederen kruk "Leitmotiv" uit dezelfde collectie. Het zal uw huis een harmonieuze uitstraling geven en een vintage industrieel gevoel.
Een echte favoriet!

Technische fiche

Breedte: 68 cm

Diepte: 47 cm

Hoogte: 87 cm

Gewicht: 11 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

4.8
8 Recensies
Excellent 7
Goed 2
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (8)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling