alt

Industriële design console zwart

599,00 € 529,00 €-70,00 €
MB-073-BLACK

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Deze industriële console, geïnspireerd op de halve maanladen van Louis XVI uit de jaren 1900, is een prachtige revisiewerking waarbij de ruwe materialen die typisch zijn voor de industriële stijl, met elegantie worden gecombineerd.
Deze ladekast, in zwart metaal, heeft perfecte afmetingen waarmee u zowel een kleine slaapkamer als een grote woonkamer kunt inrichten. Zijn grootste troef? Zijn ontwerp zonder aarzeling! Het originele ontwerp en de talrijke opbergmogelijkheden, met zijn twee deuren en drie laden, stellen u in staat een groot aantal voorwerpen op te bergen.
U zult genieten van zijn unieke look! U zult het afgeronde effect waarderen, ideaal om een kleine ruimte te versieren en de doorgang te vergemakkelijken. De structuur is gemaakt van zwart gepatineerd metaal. De fronten van de deuren en laden zijn geperforeerd met een metalen rooster. Om een vleugje warmte te brengen en deze commode nog gezelliger te maken, siert een prachtig massief mangohouten bovenblad het bovenblad van het meubel.
Mangohout is een dichte exotische houtsoort uit India die bekend staat om zijn grote weerstand. De gebruikte planken zijn onregelmatig en in een ruw aspect gelaten. De kleur en het patroon van de snijlijnen variëren naar gelang van de aard van de voor de assemblage gebruikte planken. Wij proberen geen volledig vlakke bovenkant of gewoon metaal te hebben om het industriële effect te behouden. De productie is handgemaakt en elk meubelstuk is uniek.
Gemonteerd op wieltjes, kunt u hem gemakkelijk verplaatsen al naar gelang uw wensen of behoeften.
U wilt een industriële loft sfeer creëren en de ruimte open maken? Wij raden u aan deze commode te combineren met een grote industriële spiegel.
Dit industriële meubel wordt gemonteerd geleverd in een pakket van 127 cm x 85 cm x 52 cm en weegt 66 kg. De levering gebeurt aan de deur. Het is raadzaam om afspraken te maken voor de receptie.

Technische fiche

Breedte: 122 cm

Diepte: 45 cm

Hoogte: 75 cm

Gewicht: 62 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

4.8
6 Recensies
Excellent 5
Goed 1
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (6)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling