alt

Badkamermeubel 140 cm - Trinity

619,00 €
MB-26159

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Ontdek het sublieme teakhouten badkamermeubel uit de Trinity collectie, een meesterwerk van elegant, functioneel design dat je badkamerruimte omtovert tot een oase van rust. Met zijn royale afmetingen van 140 cm breed, 27 cm hoog en 40 cm diep is dit meubel speciaal ontworpen voor twee wastafels en biedt het ongeëvenaard comfort en functionaliteit voor koppels of gezinnen.

Dit badkamermeubel is zorgvuldig vervaardigd uit massief teakhout en belichaamt de natuurlijke schoonheid en opmerkelijke kracht van dit exotische hout. Teak staat bekend om zijn duurzaamheid, vochtbestendigheid en schimmelbestendigheid, waardoor het de perfecte keuze is voor vochtige omgevingen zoals de badkamer. De afwerking met teakhout onderstreept de tijdloze elegantie en voegt een vleugje verfijning toe aan je badkamer.

Dit Trinity badkamermeubel is ontworpen om ruimte en opslag te maximaliseren. Twee lades onder elke wastafel geven je genoeg ruimte om je toiletartikelen, handdoeken en andere badkameraccessoires op te bergen, zodat je badkamer schoon en georganiseerd blijft.

Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een ongeboord blad zodat je een wastafel naar keuze kunt plaatsen, ingebouwd of vrijstaand. Ontdek ons assortiment stenen wastafels om je meubel te verfraaien en creëer je eigen persoonlijke sfeer. Al onze badkamermeubels zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk lager wordt. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Deze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Teakhout onderhouden is eenvoudig en gemakkelijk. Regelmatig schoonmaken met een zachte, licht vochtige doek is alles wat nodig is om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die de natuurlijke schoonheid van het hout kunnen aantasten. Om de pracht van teak te behouden, kun je ook regelmatig een speciale houtolie aanbrengen.

Maak je badkamer compleet met een kolom uit de Trinity collectie, 140 cm hoog en perfect passend bij het badkamermeubel. Met hun harmonieuze design en teakhouten afwerking creëren deze twee elementen een coherente, verfijnde sfeer in je badkamer.

Technische fiche

Breedte: 140 cm

Diepte: 40 cm

Hoogte: 27 cm

Gewicht: 28 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
1 Recensie
Excellent 1
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling